Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
De leukste<br />activiteiten<br /><em>in de regio</em>.

De leukste
activiteiten
in de regio.

In onze prachtige omgeving zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. Van prachtige wandelroutes door het Mastbos of langs de Mark tot aan leuke activiteiten bij ons op het terras.

Wat te doen bij en om Het Wapen van Galder?

Bij en rond onze horecazaak is er van alles te beleven. Er zijn vele kilometers aan wandel en fietsroutes. Maar ook bij ons zijn er verschillende mogelijkheden/activiteiten. Uiteraard kunt u bij ons lekker lunchen of dineren maar ook gezellig borrelen met een speciaal biertje of een goed glas wijn onder het genot van één van de vele borrelplanken. Ook is het mogelijk om bij ons met diverse groepen langs te komen, denk bijvoorbeeld aan een familie reunie, vergadering, workshop, feest, kinderfeestje, bruiloft en alle andere mogelijkheden. Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor diverse activiteiten. 

Steunpunt Toerisme de Baronie

Het Wapen van Galder is een steunpunt van Toerisme de Baronie. U kunt bij ons diverse folders afhalen over de regio. Ook verkopen wij meerdere wandel en fietskaarten.

Wandelroutes

Vanaf onze locatie kunt u diverse wandelroutes starten maar ook kunt u tijdens uw wandeling bij ons pauzeren met een lekkere kop koffie of een lunch zodat u weer klaar bent voor de verdere tocht.

Fietsroutes

Wij zijn aangesloten bij Route.nl en Anwb Gastvrij. Er zijn diverse routes die bij ons gestart kunnen worden. Ook kun je makkelijk je eigen route uitstippelen.

Happen en Stappen

Voor de wandelliefhebbers die ook bourgondisch willen genieten hebben wij ook een hele mooie route bij Happen en Stappen samen met het Smokkelaartje in Strijbeek.

Paardrijden

In het Mastbos liggen vele km's aan ruiterroutes. Maar ook kan er vanaf 1 okober tot 1 april gereden worden bij de Galderse Meren. Bij ons kun je parkeren met je trailer en ben je er zo!

Mastbos

Of je er nu wilt fietsen, wandelen of paardrijden... vanaf onze locatie ben je zo in het Mastbos. We hebben voldoende gratis parkeerruimte. Na een lekker drankje ben je klaar voor je tocht in het Mastbos.

Galderse Meren

Lekker wandelen of zwemmen bij de Galderse Meren? Vanaf onze locatie is het slechts 1 km lopen of fietsen. Je kunt bij ons gratis parkeren en na je bezoek aan de Galderse Meren lekker bij ons eten.

Startpunt diverse Toertochten

Onze locatie is de ideale locatie om uw Toertocht te starten, of dit nu met de Oldtimer Motoren club, KBO, Tandemtocht met uw vereniging of andere vereniging is. Wij hebben voldoende ruimte!

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)