Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
<em>Afhaal &</em><br />takeaway

Afhaal &
takeaway

UPDATE: U kunt nu ook speciale ONBEPERKT THUIS GENIETEN boxen bestellen via de onderstaande button. U wordt dan geleid naar onze bestel site waar alle informatie , bestel momenten, kosten enz enz staan vermeld.

Zoals u gewend bent kunt u ook gewoon lekkere verse friet, snacks, hamburgers ,loaded fries en meer bij ons online bestellen voor alleen af te halen. Dus heeft u geen zin om te koken of zin om lekker thuis te genieten als in een restaurant druk dan op onderstaande button en bestel uw eten.

 

 

Online bestellen Afhaal / Takeaway

THUIS ONBEPERKT GENIETEN BOXEN.

U kunt vanaf nu weer online ten bestellen bij ons. We hebben 3 speciale THUIS ONBEPERKT BOURGONDISCH GENIETEN BOXEN om thuis lekker te genieten van diverse kwaliatieve gerechten zoals we deze ook serveren tijden een avond lang ONBEPERKT BOURGONDISCG GENIETEN  in ons restaurant. U kunt kiezen om de boxen te komen ophalen of te  laten bezorgen. U vindt door te drukken op de onderstaande button alle informatie over deze boxen en ook om ze te bestellen.

AFHALEN VAN FRIET, SNACKS, LOADED FRIES EN HAMBURGERS

Ook is het weer mogelijk om online friet, snacks,loaded fries enz enz te bestellen. Dit is alleen mogelijk voor afhaal en als het online besteld is. U kiest online uw afhaalmoment enhoeft u niet te wachten op uw bestelling. Ook doen we dit ivm met huidig corona regelgeving dat we geen wachtruimte hebben. Ook snacks en friet zijn via de onderstaande button te bestellen.

EET SMAKELIJK.....

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)