Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
<em>Afhaal &</em><br />takeaway

Afhaal &
takeaway

UPDATE 2 April: Momenteel kunnen we helaas niet met de afhaal open. In verband met het personeelstekort in onze keuken is het niet mogelijk om naast het restaurant ook de afhaal te openen. 

Zoals u gewend bent kunt u ook gewoon lekkere verse friet,loaded fries en pizza's  bij ons online bestellen voor alleen af te halen. Dus heeft u geen zin om te koken of zin om lekker thuis te genieten als in een restaurant druk dan op onderstaande button en bestel uw eten.

 

 

Online bestellen Afhaal / Takeaway

THUIS ONBEPERKT GENIETEN BOXEN.

U kunt vanaf nu weer online ten bestellen bij ons. We hebben speciale THUIS ONBEPERKT BOURGONDISCH GENIETEN BOX om thuis lekker te genieten van diverse kwaliatieve gerechten zoals we deze ook serveren tijden een avond lang ONBEPERKT BOURGONDISCG GENIETEN  in ons restaurant. U kunt kiezen om de boxen te komen ophalen of te  laten bezorgen. U vindt door te drukken op de onderstaande button alle informatie over deze boxen en ook om ze te bestellen.

AFHALEN VAN FRIET, LOADED FRIES EN PIZZA'S

Ook is het weer mogelijk om loaded fries en pizza's enz enz te bestellen. Dit is alleen mogelijk voor afhaal en als het online besteld is. U kiest online uw afhaalmoment enhoeft u niet te wachten op uw bestelling. Ook doen we dit ivm met huidig corona regelgeving dat we geen wachtruimte hebben. .

EET SMAKELIJK.....

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)