Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Voor elke <em>speciale</em><br /><em>gelegenheid</em> hebben <br />wij een <em>arrangement</em>.

Voor elke speciale
gelegenheid hebben 
wij een arrangement.

Wij kunnen vele arrangementen voor u samenstellen. Eigenlijk is alles mogelijk en niets is ons te gek. Om u alvast een idee te geven hieronder enkele voorbeelden. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten!

Uw bruiloft  geheel door   ons verzorgt .

Uw bruiloft
geheel door
ons verzorgt.

De mooiste dag van jullie leven vieren op een unieke landelijke locatie onder de rook van Breda. Wij zorgen er voor dat het jullie deze dag aan niks ontbreekt.

Locatie voor  Vergaderen,   0f workshop .

Locatie voor
Vergaderen,
0f workshop.

Wij hebben in onze zalen voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering, cursus, workshop, training etc. Bekijk de mogelijkheden die we hiervoor hebben.

Lekker bij  kletsen tijdens  een  high tea .

Lekker bij
kletsen tijdens
een high tea.

Uitgebreid koffie/thee drinken met goed gezelschap onder het genot van zoete en hartige lekkernijen. U kunt ongeveer 2 uur lang volop genieten van dit arrangement.

Barbecue&euml;n  en genieten  van  goed gezelschap .

Barbecueën
en genieten van
goed gezelschap
.

Overheerlijk barbecueën en genieten van een drankje met vrienden, een personeelsfeestje of familie. Wij zorgen dat jullie niks tekort komen. Ook als het slecht weer is dan is er onder onze ruime overkapping voldoende plek.

Alle arrangementen op een rijtje.

Om alle mogelijkheden die wij bieden op onze site te vermelden is eigenlijk een onbegonnen werk. Bij ons is eigenlijk alles mogelijk en tijdens een gesprek bespreken we graag uw specifieke wensen. Zo kunnen wij een voorstel geheel op maat van de wens van onze gast maken. Om u toch een idee te geven van de vele mogelijkheden die wij bieden hieronder een klein overzicht van enkele mogelijkhden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, de koffie staat voor u klaar!

High Tea, Beer of liever Wijn?

Ook zin in een uitje maar even geen idee wat dit keer te gaan doen? Kom eens een keer genieten van een heerlijke High tea, High Beer of een High Wine arrangement. Wij serveren heerlijke hapjes en drankjes en zorgen er voor dat het u en uw gezelschap aan niks ontbreekt.

Kinderfeestje

Het is bij ons mogelijk om een kinderfeestje te vieren. Dit kan een geheel programma zijn maar het is ook mogelijk om bij ons te starten en/of te eindigen. Van lekker taart eten tot afsluiten met frietjes en een snack, alles kan. Maar ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te barbecueën voor de grotere kinderen of een kinderdisco te houden.

Barbecue arrangement.

Vanaf 6 personen is het ook mogelijk om een buiten barbecuq arrangement bij ons af te spreken. Leuk voor een vrienden of familie uitje maar ook als personeelsfeestje is dit mogelijk. Er kan gekozen worden uit diverse pakketten zodat er altijd iets naar wens tussen zit. Maar ook een op maat gemaakt pakket is mogelijk.

Locatie voor feest, buffet, reünie etc.

Voor feesten zijn de mogelijkheden ontelbaar. Wij beschikken over 3 zalen met elk een eigen bar welke op diverse manieren gebruikt kunnen worden. Van familiereunie, tot bruiloft... Maar ook is het mogelijk om voor een speciale gelegenheid de zaal/zalen te huren. Alles is bij ons mogelijk.

Bruiloft.

De mooiste dag van jullie leven vieren op een unieke landelijke locatie onder de rook van Breda. Wij zorgen er voor dat het jullie deze dag aan niks ontbreekt. Onze locatie is ideaal voor jullie bruiloft, of het nu alleen voor het diner of het feest is of ook voor de ceremonie zelf. Ook kunnen we de bruiloft verzorgen met een ALL IN arrangement. 

Vergaderen, workshop of cursus?

Wij hebben in onze zalen voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering, cursus, workshop, training etc. Dit kan bijvoorbeeld voor bedrijven, verenigingen of misschien wilt u wel een lezing of workshop geven maar heeft u geen geschikte ruimte? Neem bij ons een kijkje voor de mogelijkheden.