Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Ook zo <em>gek op</em><br /><em>barbecueën</em>? Wij ook!

Ook zo gek op
barbecueën? Wij ook!

Wij houden er van. Barbecueën... natuurlijk wel op een houtskool barbecue. Gezellig met vrienden, familie of collega's. Wij bieden de mogelijkheid om het hele jaar door bij ons te komen barbecueën. Dit kan op ons terras of zelfs binnen. Een barbecue arrangement is al mogelijk vanaf 6 personen.

Lekker barbecueën.

Overheerlijk barbecueën en genieten van een drankje met vrienden, een personeelsfeestje of familie. Wij zorgen dat jullie niks tekort komen. Ook als het slecht weer is dan is er onder onze ruime overkapping of zelfs binnen de mogelijkheid om de barbecue door te laten gaan. We serveren voor 2,5 uur onbeperkt diverse soorten vlees of vis.

Diverse arrangementen.

Wij hebben alvast enkele standaard pakketten samengesteld. Uiteraard kunnen we ookalles op maat maken bij speciale wensen.

Basis pakket, 4 soorten vlees, brood met kruidenboter, diverse saizen en onbeperkt verse friet. Maar we hebben ook een luxe pakket met 5 soorten vlees, 3 soorten vis, brood met kruidenboter, diverse sauzen, meerdere salades, onbeperkt verse friet en fruit.