Het éénmalige Galderse & Strijbeekse Barbecue feest

 

Wij organiseren volgende week donderdag 9 juli een éénmalig evenement voor de inwoners van Galder, Strijbeek en omgeving. Namelijk het éénmalige Galderse & Strijbeekse barbecue feest. De afgelopen maanden zijn, door de maatregelingen rond het corona virus, veel evenementen, feesten, ontmoetingen en zakelijke bijeenkomsten niet doorgegaan.  Hierdoor heeft de omgeving helaas veel leuke activiteiten moeten missen die normaliter belangrijk zijn in de omgeving en waar naar toe geleefd wordt. Een korte opsomming: het inhalen van de carnavalsoptocht, het Galderse Feest Weekend (GFW), de rommelmarkt en oldtimer festival, de Kermis met al zijn extra activiteiten en nog veel meer kleinere bijeenkomsten.

Om de vakantie in te luiden en de pijn van al deze gemiste evenementen te verzachten organiseren wij éénmalig  dit barbecue feest onder de voorwaarden van het RIVM. Zo kan iedereen hopelijk toch nog samen een gezellige avond beleven. Want wij hopen en gaan er ook vanuit dat volgend jaar alles weer door kan gaan en dat we het virus onder controle hebben.

Wij zorgen 9 juli vanaf 17.30  voor een goed gevuld barbecue buffet met groot assortiment  goed en kwalitatief vlees (en vegetarisch), diverse soorten salades en sauzen, verse frietjes, fruit, stokbrood, smeersels en nog veel meer. U zult niets te kort komen. Wij vragen hiervoor 12,50 pp en voor kinderen t/m 13 jaar 7,50. DEELNAME KAN ALLEEN VIA RESERVERING.

Door de nog steeds geldende 1,5 meter afstand onderling zijn we beperkt in het aantal mensen dat kan meedoen. We hebben de capaciteit voor ca. 70 gasten buiten. Vol = Vol dus reserveer optijd (kan t/m woensdag 8 juli).

Wij hanteren de huidige Corona regels die nog gelden binnen de horeca.

Bij aanvang dient u de barbecue te betalen bij binnenkomst bij ons personeel, zij zullen u ook naar uw plaats begeleiden. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar binnen zodat de barbecue niet in het water valt.

Reserveren doet u via www.hetwapenvangalder.nl/reserveren kies dan de optie voor Galders barbecue feest.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.