bier pakketten

Bier pakketten.

Toen wij onze koelkasten gingen uitzetten tijdens het begin van de 2de Lockdown en besloten om onze overgebleven bieren te gaan verkopen als bierpakketjes bleek hier veel vraag naar te zijn. Daarom hebben wij speciaal voor de kerst een paar bier pakketten voor u samengesteld incl glaswerk.  Maar LET OP de voorraad is beperkt dus wees er snel  bij. Geen zin om de drukte van de winkel in te gaan we bezorgen de bierpakketten ook in de regio.

Cornet Bierpakket 2, 4 flessen 33cl met 1 Cornet Glas

Cornet Oaked Strong Belgian Blond Bierpakket 4x 33cl. + Glas Cornet is genoemd naar Theodoor Cornet, rentmeester van kasteel Diepensteyn. Hij gaf brouwerij den Hoorn de opdracht een exclusief bier te brouwen voor de graaf van Steenhuffel/Maldegem ter ere van diens voorvader Salomon de Maldegem, ridder uit de 11de eeuw. Vandaag is Cornet een oaked, zwaar blond bier van hoge gisting (8,5%Vol.). Het bier krijgt zijn subtiele vanilletoets dankzij de eikenhouten snippers die tijdens het brouwen worden toegevoegd. Goud op de World Beer Awards Europe 2014 en Belgium 2015. Pakketprijs 9,99 (0,40 statiegeld)

Bestel Hier

Palm bierbox Limited, 6 Flessen 0,25l diverse bier met KOOKBOEK en Palm Glas.

Palm Bierbox limited Edition is een leuk bierpakket uitgebracht door Palm uit België bestaande uit drie verschillende bieren, zes flesjes in totaal. Een bijbehorend bierglas van vijfentwintig centiliter, gelimiteerde editie met een paard verwerkt in de steel. Maar ook een leuk recepten boekje van Viki Geunes die niet alleen een aantal heerlijke recepten bevat, maar ook welke palm daarbij het beste past! Voor de bierliefhebbers die ook van verfijnd dineren houden. De bieren in dit pakket bestaan uit de klassieke palm, de dubbel en de 0.0%! Pakketprijs  14,95 (0,60 statiegeld)

Bestel Hier

Brugge Tripel Pakket, 4 flessen 0,33l +  Brugge Tripel Glas

Brugge Tripel Pakket 4x 33cl 8,7%Vol + Glas. Het historische stadbier van Brugge. Een krachtige tripel met het traditionele kruidenmengsel “Gruut”. Het Brugge Tripel glas is het icoon van dit krachtige bier. Het glas staat symbool voor de “fierheid”van de stad Brugge en haar rijke geschiedenis, waar het Brugse belfort een belangrijk deel van uitmaakte. Pakketprijs 12,95 (0,40 statiegeld)

Bestel Hier

 

Nog meer december Acties.

We hebben in december diverse aanbiedingen en acties. Bekijk de actie pagina hier.

Zo hebben we ons assortiment online uitgebreid met diverse lekkere gerechten voor de afhaal.  Gaan we huisgemaakte oliebollen verkopen en bezorgen.  Tijdens 1ste en 2de kerst kun je bij ons een luxe kerstontbijt / kerstbrunch /kerstlunch BOX bestellen. En als laatste hebben we speciale oud en nieuw BOX die je zelf kan komen ophalen of kan laten bezorgen.