OPHEFFINGSUITVERKOOP, FINAL SALE, OP=OP #BLACKMONDAY

 

blackmonday

Ook wij doen mee met de landelijke campagne #blackmonday, die op maandag 7 december van start gaat vanuit de @koninklijkehorecanederland (KHN).  De horeca heeft de afgelopen tijd met lede ogen gekeken naar de koop hysterie rondom Black Friday. Volle winkels, drukke winkelstraten, veel omzet. En in de horeca is het donker. 

Tijd voor actie!  Final sale in de horeca. OP=OP. Want het potje van horecaondernemers is leeg; de reserves zijn op, leveranciers en vastgoed komen de sector niet meer tegemoet en horecabedrijven staan op omvallen.

Met creatieve uitingen als opheffingsuitverkoop, final sale en OP=OP laten we de overheid en het Nederlandse publiek zien wat het toekomstbeeld van Nederland is zonder horeca; lege panden, lege pleinen en straten en lege handen.

Ook wij hebben ons pand “AFGEZET” met tape en posters rondom de zaak zodat er op ludieke wijze op gewezen wordt dat als de horeca niet met de overheid, leveranciers en vastgoed betere regelingen cq steun overeenkomen dat het voortbestaan van welke horeca dan ook niet gewaarborgd is.

We vragen dus meer steun en een concreet perspectief voor een heropening. Want dit geeft niet alleen financieel een flinke dreun in het nu en de toekomst. Maar ook geestelijk kost dit heel veel kracht daar je nergens zeker van kan zijn en dat er geen lange termijn beleid is.

Natuurlijk begrijpen wij ook dat gezondheid voor alles gaat en dat de corona cijfers eerst nog een flink stuk moeten dalen voordat we weer open kunnen. 

We posten vandaag nog meer berichten hiervoor. U kunt ook helpen door de petitie te tekenen op www.petitie.nl

 

#hetwapenvangalder #blackmonday #khn #corona #restaurant #oliebollen #kerstdagen #galder #afhalen #takeaway #horeca  #bestellenonline #breda #rijsbergen #zundert  #Ulvenhout #toerismedebaronie #strijbeek #kerstlunch #December 

 

on december 7, 2020

Hopelijk maakt ” black monday” het verschil voor de horeca, veel sterkte!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.