Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
We're going to the<br />chapel and we're <br /><em>gonna get married</em>...

We're going to the
chapel and we're 
gonna get married...

Alles begint met de grote vraag... en het antwoord JA! Daarna moet er een hoop georganiseerd worden. Het uitkiezen van dé jurk, trouwlocatie, taart, locatie voor een diner en feest etc etc. Wij kunnen je alvast een hoop werk uit handen nemen zoals het verzorgen van het diner en het feest. Uiteraard doen we dit alles in nauw contact met het bruidspaar.

Vieren jullie het groots of liever met een intiem gezelschap?

Voor ons maakt het allemaal niet uit. Als het bruidspaar maar geniet van deze speciale dag. Wij kunnen helpen om hier op de juiste manier invulling aan te geven. We denken graag met jullie mee en kunnen alles geheel naar wens aanpassen. Op de dag zelf hoeven jullie je nergens meer zorgen om te maken. Wij zorgen er voor dat alles goed gaat. We zullen er met veel aandacht voor zorgen dat jullie en de gasten niets tekort zullen komen en dat alles verloopt zoals jullie wensen. 

Let's say yes!

Willen jullie de gehele dag op één locatie willen vieren dan kan dat ook bij ons. Het is mogelijk om de ceremonie bij ons te houden, de taart en de toost bij ons te houden. Maar ook is het mogelijk om een ALL IN bruiloft bij ons te bespreken. Voor meer info neem contact met ons op. 

Feesten tot de late uurtjes...

Uiteraard sluiten jullie de dag af met een spectaculair feest! We kunnen het feest zo aankleden als jullie willen, genietend van een liveband of een dj op de dansvloer. Wij zorgen er voor dat we de hele avond met drankjes en lekkere hapjes rondgaan en indien wenselijk met een heerlijke zak verse frietals afsluiter van de avond. Alles wat jullie en jullie gasten hoeven te doen is te genieten van het feest!