In Galder kun je nu ook voor heerlijke verse friet en diverse snacks terecht. Je kunt de friet afhalen of lekker bij ons in het grandcafé opeten. Wij gebruiken kwalitatieve producten, ook voor onze snacks en dat proef je. Je kunt in het cafetaria van vrijdag t/m zondag terecht tussen 17.00 en 20.00. Kom je je frietjes bij ons opeten dan ben je ook op donderdag van harte welkom.

Verse Friet

De lekkerste friet is gemaakt van de beste aardappels van het moment, is onbehandeld en wordt ambachtelijk gemaakt. Zo min mogelijk tijd en handelingen tussen aardappel en bord. Dit betekent dat onze leverancier de friet zo snel mogelijk snijdt, voorbakt en terugkoelt. Dus niet blancheren, niet invriezen en geen toevoegingen. Dat vinden wij belangrijk.

      wapen van galder verse friet

Friet op je feestje?

Geef je een feestje en wil je onze lekkere verse friet tijdens je feestje aan je gasten serveren? Ook dat is mogelijk. We kunnen de friet bij je bezorgen mits de afstand niet te ver is zodat ze lekker warm blijven.

Onze visie

“Onze leverancier doet geen concessies. Zo wisselen ze bijvoorbeeld regelmatig van aardappel. Want er is maar één optie: de allerbeste aardappel vinden en dat is niet het hele jaar door dezelfde soort. Ze zijn constant bezig met testen, bakken en proeven.

Ze snijden de aardappelen zelf en bakken ze vervolgens in een speciale mix van duurzame en natuurlijke oliën. Binnen 24 uur van pieper tot puntzak, geen gedoe met toevoegingen of behandelingen, gewoon echt verse 100% aardappelfriet.”