Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda

Corona update .. Nieuwe regels per 25 september.

Vanaf zaterdag 25 september zijn wij als horeca verplicht gesteld door de overheid om het coronatoegangsbewijs te controleren bij binnenkomst.

23 september 2021

Nieuwe regels corona horeca.

Vanaf zaterdag 25 september zijn wij als horeca verplicht gesteld door de overheid om het coronatoegangsbewijs te controleren bij binnenkomst. U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Ook dient u uw Id kaart bij u te hebben.

Niet mee eens.

Wij zijn het er ook niet mee eens dat dit op ons bordje wordt gelegd en staat haaks op wat de horeca is…namelijk GASTVRIJ voor iedereen. En ook wij komen al zwaar personeel te kort zonder deze extra belasting van de organisatie.  Dus is de vraag of we wel mankracht hebben voor de check. Maar we hebben ook te maken  met onze toekomst en kunnen ons geen boete of verplichte sluiting door de overheid riskeren na de afgelopen 1,5 jaar.  Dus met ferme tegenzin zullen wij de opgelegde regels gaan handhaven binnen onze mogelijkheden. Het enige voordeel is dat de 1,5 meter binnen is losgelaten en er niet meer geplaceerd hoeft te worden binnen.

Terras.

Voor ons terras gelden deze regels allemaal niet en kunt u zonder QR code en Id kaart gebruik maken van ons terras. Mits u naar binnen komt voor een toilet bezoek of om af te rekenen dan dient u uw QR code en ID kaart te overhandigen.

kijk op www.hetwapenvangalder.nl/corona

Dank u wel voor uw begrip en medewerking.

Nieuwe menukaart!

Nieuwe menukaart!

We hebben weer een nieuwe menukaart samengesteld voor het onbeperkt bourgondi...

Wist u dat...?

Wist u dat...?

Wij ook buiten onze standaard openingstijden ook op verzoek op andere dagen v...

Nieuwe kaart

Nieuwe kaart

Wij zijn druk bezig met het samenstellen van onze nieuwe Onbeperkt Bourgondis...

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)