Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Genieten van onze<br /><em>prive achtertuin</em>.

Genieten van onze
prive achtertuin.

Lekker genieten in onze prive tuin tijdens uw bruiloft, BBQ of bijeenkomst. De tuin valt geheel in uw smaak en ideeën aan te kleden en is veelzijdige in te delen. Van IBIZA lounge sfeer tot een romantische uitstraling. Informeer naar de mogelijkheden.

De mogelijkheden van onze achtertuin.

In alle rust en privacy genieten van uw gezelschap. Dat is mogelijk in onze prive achtertuin. We stellen onze achtertuin open voor speciale gelegenheden. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een bruiloft,  een huwelijksvoltrekking, een speciaal feest (zoals reunie). Wij kunnen de tuin geheel aankleden en neerzetten naar uw ideeën en wensen. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

uw feest is in goede handen bij ons.

Geen enkele bruiloft, feest of vergadering is hetzelfde. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en ideeën zodat uw event de juiste invulling krijgt. Wij proberen creatief en daadkrachtig met u mee te denken hierin. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken.

ONZE achtertuin COMBINEREN MET ARRANGEMENTEN

We hebben vaste arrangementen die in combinatie met een zaalhuur afgenomen kunnen worden. Van een vergader arrangement tot een all in Bruiloft. Maar natuurlijk ook buffeten en BBQ arrangementen. Bekijk via de link hieronder al onze mogelijkheden.

toch liever een zaal erbij?

Heeft u toch een grotere of andere zaal nodig voor uw evenement. Bekijk dan al onze zalen en mogelijkheden door op de onderstaande link te drukken. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een grote eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de a27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Het reserveren van onze zalen is momenteel onder voorbehoud wegens omstandigheden.

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)