december acties

December acties

We gaan in de December maand diverse soorten activiteiten organiseren. Met de december acties hebben we een groot aantal aanbiedingen/acties gemaakt voor deze feest maand.

Kerstontbijt /kerstbrunch / kerstlunch BOX

We hebben een speciale kerstontbijt /kerstbrunch / kerstlunch voor 1ste en 2 de kerstdag zodat u in de ochtend en middag rustig kan genieten van uw gezin in luxe. We hebben een speciale kerst brunch voor u samen gesteld. Kijk hier voor meer info.

Bierpakketten

Speciaal voor de kerst (of nieuwjaar) hebben wij diverse speciale bierpakketten voor u samengesteld incl. glazen. Ideaal als kerst cadeau of als gewoon presentje kijk hier voor meer info voor de bierpakketten

Oliebollen en meer..

We gaan de laatste 3 weken van december verse diverse oliebollen, appel beignets en veel meer bakken. We gaan de oliebollen ook bezorgen zodat u in deze tijden niet in een rij hoeft te staan. Of u kunt ze op een vaste tijdstip afhalen bij onze zaak. Kijk voor alle info hier.

Speciale gerechten in ons online assortiment

In deze december vullen wij onze online assortiment voor afhalen aan met “speciale” extra gerechten. Bekijk het gehele assortiment hier.

Oud en nieuw Pakket

Speciaal voor Oud & Nieuw hebben we een pakket samengesteld waarmee u 2021 feestelijk kunt verwelkomen. Ook deze pakketten kunnen we thuis bezorgen. Kijk voor de inhoud voor deze pakketten op de link.

Bestel hier