Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Genieten van<br /><em>een heerlijk diner</em>.

Genieten van
een heerlijk diner.

Update 28-11 Vanwege de vernieuwde maatregelen en vervroegde sluiting om 17.00 uur hebben we nieuwe concepten bedacht. Lees hieronder meer erover.

U heeft bij ons de keuze voor het diner uit verschillende mogelijkheden. Lekker a la carte eten of een 3 gangen keuze menu va 21,95 van onze menukaart. Wilt u liever een avond lang genieten van diverse mooi bereide en opgemaakte kwaliteits gerechten. Dan kiest u voor het onbeperkt bourgondische genieten pakket vanaf 25,95 pp. Een hele avond onbeperkt genieten van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

NIEUWE CONCEPTEN DOOR VERVROEGDE SLUITING VANAF 28 NOVEMBER.

UPDATE 28-11. Vanwege de vernieuwde maatregelen en vervroegde sluiting hebben wij nieuwe concepten voor deze periode bedacht. U leest er alles over op https://www.hetwapenvangalder.nl/onbeperkt-bourgondisch-lunchen of op https://www.hetwapenvangalder.nl/nieuws/corona-concepten  voor alle informatie wat we nu doen tijdens de avondlockdown.

bourgondisch genieten in ons restaurant.

Wij bezorgen u en uw gezelschap graag een geweldige avond. U kunt bij ons genieten in het restaurant van diverse opties. Lekker a la carte bestellen van onze menukaart. Of wellicht kiest u ervoor om te gaan voor onze 3 gangen keuze menu of kiest u liever voor onbeperkt bourgondisch genieten.

A la carte bestellen van menukaart.

Wij hebben een zeer diverse menukaart waarvan u a la carte kan bestellen. Op onze kaart vind u zowel vlees, vis ,kip en vegetarisch gerechten. Wij werken zoveel mogelijk met verse duurzame en lokale producten. Wij gaan voor betaalbare kwaliteit met mooi opgemaakte borden. 

3 gangen keuze menu.

Wij hebben altijd een aantrekkelijke 3 gangen keuze menu vanaf 21,95.  U combineert dus geheel zelf uw maandmenu vanaf onze menukaart. Bij sommige gerechten komt er wel een plus bedrag bij deze staan achter het gerecht. Dit is alleen in het weekend mogelijk.

Onbeperkt Bourgondisch Genieten.

Neem rustig uw tijd en geniet van zoveel mogelijke gerechten een avond lang. U kunt onbeperkt gerechten kiezen uit ons speciaal samengestelde menu met groot aantal kwaliteits gerechten. Zodoende kunt u een avond lang genieten van uw gezelschap en van onbeperkt heerlijk eten. Het onbeperkt Bourgondisch genieten is er v.a. 25,95 pp.

Over ons

We streven erna om onze horecazaak zo duurzaam mogelijk te maken. Zo proberen wij zo lokaal mogelijk in te kopen en alleen met verse producten te werken. We staan voor oprechte gastvrijheid en service in een bourgondisch omgeving waar de gast centraal staat.  Klik op de onderstaande link om meer over ons te lezen, openingstijden, mogelijkheden en meer.

Genieten op het terras.

Bij mooi weer tijdens de lente en zomer maanden is het mogelijk om ook lekker buiten op ons grote terras te genieten van onze avond kaart. We beschikken ook over een grote speeltuin voor de kinderen. Natuurlijk bent u ook welkom op ons terras vooreen lunch of borrel.

Arrangementen.

Wij bieden ook een groot scala aan arrangementen en activiteieten aan op onze locatie.  Denk bijvoorbeeld aan high tea, high beer, buffetten, feesten, huwelijksfeesten, all in bruiloft, bbq, personeelsfeesten, verjaarsdagfeesten en nog veel meer. Zit uw arrangement er niet tussen vraag dan naar de mogelijkheden.

Gerechten

Bekijk onze gerechten

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)