Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Genieten van<br /><em>een heerlijk diner</em>.

Genieten van
een heerlijk diner.

Komt u ook een avond lang genieten van diverse mooi bereide en opgemaakte kwaliteits gerechten. Dan serveren wij het onbeperkt bourgondische genieten voor 31,95 pp. Een hele avond onbeperkt genieten van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

bourgondisch genieten in ons restaurant.

Wij bezorgen u en uw gezelschap graag een geweldige avond met ons onbeperkt bourgondisch genieten concept.

Onbeperkt Bourgondisch Genieten.

Neem rustig uw tijd en geniet van zoveel mogelijke gerechten een avond lang. U kunt onbeperkt gerechten kiezen uit ons speciaal samengestelde menu met groot aantal kwaliteits gerechten. Zodoende kunt u een avond lang genieten van uw gezelschap en van onbeperkt heerlijk eten. 

Over ons

We streven erna om onze horecazaak zo duurzaam mogelijk te maken. Zo proberen wij zo lokaal mogelijk in te kopen en alleen met verse producten te werken. We staan voor oprechte gastvrijheid en service in een bourgondisch omgeving waar de gast centraal staat.  Klik op de onderstaande link om meer over ons te lezen, openingstijden, mogelijkheden en meer.

Genieten op het terras.

Bij mooi weer tijdens de lente en zomer maanden is het mogelijk om ook lekker buiten op ons grote terras te genieten van onze avond kaart. We beschikken ook over een grote speeltuin voor de kinderen. Natuurlijk bent u ook welkom op ons terras vooreen lunch of borrel.

Arrangementen.

Wij bieden ook een groot scala aan arrangementen en activiteieten aan op onze locatie.  Denk bijvoorbeeld aan high tea, high beer, buffetten, feesten, huwelijksfeesten, all in bruiloft, bbq, personeelsfeesten, verjaarsdagfeesten en nog veel meer. Zit uw arrangement er niet tussen vraag dan naar de mogelijkheden.

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)