Zaal nodig voor een feest?

Of een leuk barbecue feestje geven? Alles is mogelijk bij ons!

Heb je binnenkort een reden voor een feestje? Kom eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben 2 zalen en een afgesloten tuin waar je je feest kunt geven. Of het gaat om een familiefeestje, verjaardag, jubileum, barbecue feest of een babyshower. Wij denken met je mee en bijna alles is mogelijk bij ons. Wij kunnen alles verzorgen om je feest tot een succes te maken.

Barbecue Arrangement

Dit arrangement is vanaf 6 personen te reserveren. Lekker genieten in onze lounge achtertuin alleen voor jouw gezelschap. Barbecueën en genieten van een drankje met vrienden, een personeelsfeest of met familie.  We serveren onbeperkt diverse soorten vlees of vis. Mocht je andere wensen hebben dan horen we dat graag.

Basis 4 soorten vlees, brood met kruidenboter, diverse soorten sauzen en onbeperkt verse friet. € 16,95 per persoon.

Tapas Arrangement

Wil je een keer op de Spaanse toer en lekker genieten in alle rust en goed gezelschap van lekker eten? Dan hebben wij het ideale arrangement voor je. We serveren 2 uur lang diverse authentieke soorten gerechten aan jou en je gezelschap. Buiten de lekkere Spaanse hapjes serveren wij ook onbeperkt verse friet, salade en diverse sauzen. Dit arrangement is alleen mogelijk vanaf 6 personen en op reservering (minimaal 5 dagen van te voren). Je kunt dit arrangement ook uitbreiden voor € 6,00 per uur extra per persoon of met een drankarrangement. Het tapas arrangement kost voor 2 uur eten € 19,95 per persoon.

High Beer Arrangement

Gezellig met je vrienden, collega’s of tijdens een familiefeestje genieten van 3 speciaal bieren uit ons assortiment. We geven bij elke bier een korte uitleg en we serveren er borrelplanken die passen bij het bier. De kosten bedragen € 24,95 per persoon. Vanaf 4 personen, minimaal 3 dagen van te voren reserveren.

Hoofdpijn Arrangement

We combineren de High Wine en High Beer in een lekker arrangement. Het beste uit 2 werelden! We beginnen met een overheerlijke amuse met prosecco. Daarna serveren we 2 speciaalbiertjes  met borrelpanken. Hierna gaan we 2 overheerlijke wijnen proeven gecombineerd met verschillende warme en koude hapjes passend bij de wijnen. De kosten voor dit out of the box arrangement bedragen € 28,95 per persoon en is vanaf 4 personen (minimaal 3 dagen vooraf) te reserveren.

Binnen Barbecue Arrangement

Wij bieden de mogelijkheid om gezellig met onze speciale barbecue binnen te grillen. We serveren standaard 4 soorten vlees en en 1 vis. Maar we kunnen het ook aanpassen naar speciale dieet wensen zoals alleen vis of vegetarisch. Het arrangement is voor onbeperkt vlees/vis. Daarbij serveren wij diverse sauzen, friet en salades. De duur van dit arrangement is ca. 2 uur en is vanaf 4 personen te reserveren (minimaal 3 dagen van te voren).  Wil je met een grotere groep komen dan graag een week vooraf reserveren. Het is ook mogelijk  om de drank af te kopen voor de groep gedurende het eten. De standaard prijs is € 18,95 per persoon.

Kinder High Tea

Gezellig met je vriendinnetjes genieten van een kinder High Tea. Of leuk als verjaardagsfeestje. Wij zorgen dat jullie niets te kort komen met zoete en hartige lekkernijen en overheerlijke sandwiches. Natuurlijk schenken we hier onbeperkt thhe bij, lust je dit niet dan hebben we ook andere lekkere drankjes. De kinder High Tea duurt ongeveer 2 uur en is  vanaf 4 kinderen te reserveren. T/m 15 jaar. De kosten hiervan bedragen € 15,95 per persoon.

High Wine Arrangement

Op een relaxte manier genieten van goed gezelschap met diverse, lekkere  wijnen en eten. Wij ontvangen je met een glaasje prosecco en een overheerlijke amuse. Daarna serveren wij je 3 verschillende wijnen vergezeld met overheerlijke warme en koude hapjes. Bij elke wijn geven we een korte uitleg over de wijn. Het High Wine arrangement kost € 24,50 per persoon.

High Tea Arrangement

Bij dit arrangement kun je ongeveer 2 uur lang volop genieten van allerlei zoete en hartige lekkernijen en sandwiches. Je kunt dit arrangement naar wens op diverse manieren uitbreiden. De High Tea is mogelijk vanaf 2 personen alleen op reservering (minimaal 3 dagen van te voren), Tijdens de High Tea serveren wij onbeperkt koffie en thee. De prijs van de High Tea is € 19,95 per persoon.

Bij groepen vanaf 10 personen € 18,50 p.p. Bij groepen vanaf 20 personen € 18,00 p.p.

De High Tea is uit te breiden met de volgende mogelijkheden maar ook kunnen we het arrangement naar wens invullen.

High Tea + verse soep € 22,95 p.p.

High Tea + quiche € 23,95 p.p.

High Tea + soep en quiche € 26,50 p.p.

Glas Prosecco vooraf of tijdens de High Tea  4,95 p.p.

All IN Bruiloft

Wanneer je kiest voor een ALL IN bruiloft bij ons zorgen wij er voor dat deze bijzondere dag voor jullie en de gasten onvergetelijk wordt. De ALL IN bruiloft kost bij ons € 4.250,00 inclusief dranken, bruidstaart, diner, feestavond, hapjes en een DJ. Met 20 a 30 daggasten inclusief het bruidspaar en een feestavond met 100 gasten. Jullie arriveren met de daggasten bij onze locatie waar ruime parkeergelegenheid is. Onder het genot van bubbels en natuurlijk een mooie bruidstaart zal er geproost worden op jullie huwelijk. Ook staat de koffie en de thee klaar om rustig met de daggasten bij te praten. Daarna gaan jullie aan tafel om te genieten van een lekker drie gangen diner. Rond 20.30 begint de feestavond voor 100 personen, we serveren onbeperkt dranken uit onze “Hollandse bar”. Tijdens de avond staan er nootjes en zoutjes op tafel en gaan we rond met 2 koude en 3 warme hapjes per persoon. De muziek en het licht wordt verzorgd door een DJ die zorgt voor de juiste sfeer, de dansvloer zal zeker niet leeg blijven! Tegen het eind van de avond serveren wij nog een puntzak verse friet  of een snack.

Waar is dat feestje?

Bij ons is altijd plaats voor een feestje

“Iedereen houdt wel van een feestje. Of het nou gaat om een feest met DJ’s waar de hele nacht gedanst wordt of een feest met een diner. Onze zalen zijn geschikt voor alle soorten en maten. Wij hebben diverse mogelijkheden qua aankleding en sfeer. Je kunt bij ons ook je trouwreceptie/feest geven of de gehele dag bij ons vieren. Bij ons in de buurt zijn meerdere mooie foto locaties, zo hoef je je de hele dag nergens meer druk om te maken. Je gasten hebben bij ons altijd voldoende parkeergelegenheid en in de buurt zijn meerdere Bed&Breakfast gelegenheden om je gasten onder te brengen.

Niks is ons te gek, zolang iedereen het maar naar zijn zin heeft en wij helpen je daar graag mee.”