Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
<em>Fietsen</em> door de<br />regio <em>verveelt nooit</em>.

Fietsen door de
regio verveelt nooit.

Of je nu samen een toeristische tocht maakt met diverse stops onderweg op de vele terrassen die u tegen komt of dat u met een grote groep van uw vereniging een sportieve dag organiseert. Wij zijn de perfecte uitvalsbasis met voldoende gratis parkeerplaatsen.

ANWB Gastvrij locatie

Nederland heeft schitterende landschappen die uitnodigen om er op uit te gaan: polders, duinen, bossen, heidevelden... Afgewisseld met sfeervolle kleine plaatsjes en fraaie grote steden. Dat smeekt om een wandel- of fietstochtje! Én om leuke adresjes voor een rustpauze onderweg met iets lekkers. Kun je meteen je e-bike accu opladen of je waterflesje vullen. Bij ANWB Gastvrijpunten kan dit allemaal.

Fietsen met Route.nl

De fietsroutes bestaan voornamelijk uit knooppunten en dat geldt ook voor de wandelroutes daar waar het knooppuntennetwerk beschikbaar is.Stap af bij de mooiste fietscafés, gezelligste hotels, beste restaurants en vele andere bijzondere locaties die route.nl voor je heeft geselecteerd. Hier kun je de benen strekken en onder het genot van een hapje en drankje genieten van de omgeving. Veel wandel- en fietsplezier!