GEZOCHT: Allround medewerkers horeca

Wij zijn op zoek naar meerdere versterkingen voor ons team. Zoek jij een leuke parttime baan in de horeca waar je veel diverse werkzaamheden mag uitvoeren dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn op zoek naar iemand die het heel leuk vindt om gastheer/vrouw te zijn in een zeer veelzijdig horeca bedrijf. Je hebt oog voor details, je ziet het werk liggen en weet je altijd bezig te houden ook als het even rustig is in de zaak. Je kunt tijdens drukte de gasten aandacht geven en tegelijkertijd ook de bestellingen aannemen, drankjes inschenken, gerechten uitserveren, tafels weer netjes indekken etc. Je ziet waar je aandacht nodig is en staat altijd met een glimlach klaar voor onze gasten. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je de zaak zelf kunt openen en sluiten maar ook bijvoorbeeld een avond alleen kunt draaien.

Wij zijn een grand café / restaurant waar de gasten kunnen borrelen, lunchen en dineren. In de zomer hebben we een groot terras. Tevens hebben we twee zalen en een tuin waar we feesten en partijen geven. Maar het kan ook zijn dat er een zaal gehuurd wordt voor een vergadering, cursus of repetitie van bijvoorbeeld een band. We zijn de thuisbasis van diverse verenigingen die op wekelijkse basis bij ons komen.

Het zou fijn zijn als je het ook leuk vindt om in de keuken te ondersteunen. Zo hebben we meerdere collega’s die op diverse plekken binnen het bedrijf ingezet kunnen worden.

Neem contact op via mail info@hetwapenvangalder.nl

#vacature #parttime #Horeca #cafe #restaurant #hetwapenvangalder #breda #rijsbergen #chaam #ulvenhout #galder #bijbaan #bijverdienen