Kom gezellig langs in ons Grand Café…

Bij ons in het Grand Café is er plek voor iedereen! Heb je zin in een lekkere kop koffie of thee. wil je één van onze speciaalbieren komen proeven of biljarten/darten? Bij ons kan het allemaal. Wij zijn een gezellig eetcafé waar je lekker kunt eten of een borrel kunt komen drinken. Maar ook zijn wij de thuisbasis van diverse Galderse verenigingen.

Borrel?

Heb je een (bedrijfs) borrel? Informeer bij ons eens naar de mogelijkheden om deze in ons Café te geven.

Bierproeverij

Wij organiseren op aanvraag ook bijvoorbeeld een bierproeverij, High Beer of High Wine. Ook leuk voor een vrijgezellenfeestje!

Fiets/Wandel groepen

Heb je binnenkort een uitje en zoek je een plekje om een kop koffie met ambachtelijke appeltaart te drinken/eten? Of om te lunchen met de groep? Ook dit is mogelijk bij ons.

Iedereen is welkom

In ons eetcafé heeft iedereen een plekje

“Bij ons is iedereen welkom. Heb je zin in een lekkere kop koffie of thee of heb je zin in een borrel? Alles kan. Wij hebben mooie wijnen op de kaart staan en er is keuze uit vele (Speciaal) bieren. Ook kun je bij ons een lekker hapje eten. Maar ook diverse verenigingen, zoals de biljartverenigingen, dartvereniging, Voetbalvereniging Gesta, Galderse Loopgroep, Wandelgroep en de wielrenners, hebben bij ons hun thuisbasis.”