WE ZIJN ER BIJNA KLAAR VOOR.

Niets is zo blijvend als verandering…………

Zeker in deze tijden waarin je creatief moet zijn en moet doorzetten als ondernemer. Wij zijn trots dat we eindelijk onze nieuwe spullen buiten kunnen plaatsen. Deze stonden sinds oktober/november al klaar voor als we weer open mochten. En als we de berichten mogen geloven kan dat weer per 28 april onder bepaalde voorwaarden.

De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt om alles vanuit onze thuis opslag te vervoeren en te plaatsen bij de zaak. De veranderingen geven een betere vertaling van onze zaak weer en maakt er zowel buiten als binnen één geheel van.

Zoals we al eerder vermeld hadden zouden we in november jl enkele veranderingen al hebben doorgevoerd. Maar zorgde de verplichte sluiting sinds oktober dat we alles in de opslag moesten neerzetten. Ook andere zaken moesten worden uitgesteld omdat we gesloten waren.

Als bedrijf moet je jezelf kunnen blijven veranderen en ontwikkelen. Dat heeft deze corona periode ons wel geleerd net als voor vele andere ondernemers. Om stil te blijven staan met je zaak is nooit goed, maar zeker in deze tijd waarin je juist nog meer bezig moet zijn met je bedrijf dan zonder een Corona crisis.

MAAR… wij zijn er bijna klaar voor! Nu moet het weer nog meewerken.

#heropeninghoreca #horeca #open #terras #verandering #omdenken #restaurant #nostalgie #galder #huisstijl #logo #heropening #28april #breda #rijsbergen #ulvenhout #toerismedebaronie #verrassing #uiteten #khn #interieur #aankleding #sfeer #inspiratie #brabant #gastvrij #corona #ondernemen