Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Heerlijk <em>samen </em><br /><em>genieten</em> van een <br />High Tea, Beer of Wijn.

Heerlijk samen 
genieten van een 
High Tea, Beer of Wijn.

Ook heel erg leuk om een arrangement kado te krijgen! Leuk voor een verjaardag om te geven en te krijgen. Samen met een vriendengroep genieten van lekkere hapjes en drankjes en een keer iets nieuws te proeven. Buiten de standaard arrangementen is er uiteraard veel meer mogelijk!

Zin om jezelf te laten verrassen?

Ook zin om eens andere bieren te proeven? Lekker met een bijpassende borrelplank? Samen met vrienden, familie of collega's. Kom dan eens bij ons van een High Beer genieten. Maar ook als u meer van wijn houdt behoort dit tot de mogelijkheden. We serveren dan 3 mooie wijnen met bijpassende hapjes.  Liever iets zonder alcohol? Ook dat is bij ons mogelijk, gezellig genieten van een high tea. Kortom er is voor een ieder wat wils! 

High Beer...

Niet iedereen houdt van een High Tea maar ook als je van een biertje houdt kun je bij ons voor een leuk arrangement kiezen. Wij bieden een leuke High Beer aan! 3 verschillende speciaal bieren proeven met bij elk biertje een uitleg en een lekkere plank met warme en koude borrelhapjes. Leuk om met een vriendengroep of tijdens een bedrijfsuitje te doen. 

Graag 3 dagen vooraf reserveren, vanaf 4 personen.

High Tea, ook voor kids!

Uitgebreid koffie/thee drinken onder het genot van zoete en hartige lekkernijen. U kunt ongeveer 2 uur lang volop genieten van dit arrangement. Uiteraard is een uitbreiding naar wens ook mogelijk. De High Tea is mogelijk vanaf 2 personen. Ook hebben we een speciale High Tea voor kinderen. Leuk als verjaardagsfeestje. De koffie vervangen we dan uiteraard voor ranja of iets anders. Wel graag 3 dagen van te voren reserveren!

High wine...

Bij ontvangst serveren we een lekkere prosecco met een overheerlijke amuse. Daarna serveren wij 3 verschillende wijnen vergezeld met heerlijke warme en koude hapjes.  Bij elke wijn geven we een korte uitleg. U komt deze avond niets tekort!

Graag 3 dagen vooraf reserveren vanaf 4 personen.