Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Genieten van<br /><em>een heerlijke lunch</em>.

Genieten van
een heerlijke lunch.

UPDATE 28-11: IVM DE NIEUWE MAATEREGELEN EN VERVROEGDE SLUITING VAN 17.00 UUR HEBBEN WIJ NIEUWE EET CONCEPTEN BEDACHT. LEES HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE.

Gezellig en smakelijk lunchen in bourgondische sferen op ons (verwarmde overkapte) terras of gezellig in ons restaurant. Wij bieden een uitgebreide lunchkaart van warm tot koud. Maar natuurliijk ook vegetarisch gerechten.  We bieden ook verschillende arrangementen aan zoals bv high tea en nog veel meer. Kom eens gezellig langs en laat u verrassen.

NIEUWE CONCEPTEN DOOR VERVROEGDE SLUITING VANAF 28 NOVEMBER.

UPDATE 28-11. Vanwege de vernieuwde maatregelen en vervroegde sluiting hebben wij nieuwe concepten voor deze periode bedacht. U leest er alles over op https://www.hetwapenvangalder.nl/onbeperkt-bourgondisch-lunchen of op https://www.hetwapenvangalder.nl/nieuws/corona-concepten  voor alle informatie wat we nu doen tijdens de avondlockdown.

Lekker genieten van een lunch of borrel.

Wij hebben een uitgebreide lunchkaart en borrelkaart het gehele jaar lang. U vindt ons geheel lunch en borrel kaart hieronder. Lees verder wat wij nog meer als mogelijkheden hebben.

Lekker lunchen of borrelen in ons restaurant.

Ons gezellige restaurant is de ideale locatie om gezellig te lunchen of te borrelen. Door de warme en relaxte sfeer voelt u zich gelijk thuis. Onze lunchkaart, borrelkaart en drankenkaart zijn uitgebreid en divers. Ons team zal u met alle gastvrijheid ontvangen.

Lunchen of borrelen op ons terras.

Lekker genieten van een overheerlijke lunch of borrel op ons uitgebreide terras bij mooi weer.  Bij minder of slecht weer is het mogelijk om gebruik te maken van onze verwarmde en overdekte terras. Tevens beschikken wij over een grote speeltuin voor de kinderen.

Arrangementen.

U kunt niet alleen gebruik maken van onze lunch en borrelkaart in de middag. Tevens bieden wij een diverse soorten arrangementen aan. zoals bv HIGH TEA, HIGH BEER, BUFFETTEN en nog veel meer. Klik op de onderstaande link om al onze arrangemneten te bekijken.

Lekker lunchen of borrelen tijdens uw wandeling of fietstocht.

Wij zijn met onze ligging de ideale locatie voor uw start en finishpunt van uw wandel- of fietstocht. Na een inspanning lekker genieten van onze lunchkaart of borrelkaart. Ook grotere groepen zijn welkom maar neem dan wel eerst even contact met ons op. 

Lekker drankje doen.

Bij een lekkere lunch of borrelplank hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Wij beschikken over een bierkaart met 24 bieren en een mooie uitgebreide wijnkaart. Tevens hebben we natuurlijk een standaard drankenkaart met verse koffie, fris en sterke dranken. 

Over ons

We streven erna om onze horecazaak zo duurzaam mogelijk te maken. Zo proberen wij zo lokaal mogelijk in te kopen en alleen met verse producten te werken. We staan voor oprechte gastvrijheid en service in een bourgondisch omgeving waar de gast centraal staat.  Klik op de onderstaande link om meer over ons te lezen, openingstijden , mogelijkheden en meer.

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)