Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Heerlijke<br /><em>lunch of</em><br /><em>diner</em>.

Heerlijke
lunch of
diner.

Bij ons bent u op het juiste adres om Bourgondisch te genieten. Wij bieden zowel een uitgebreide lunchkaart aan als dinerkaart. U kunt voor het diner kiezen uit een uitgebreide a la carte kaart of een aantrekkelijke 3 gangen keuze menu. Of ons nieuwe concept onbeperkt bourgondisch genieten van diverse gerechten.

UPDATE 28-11. VANWEGE DE MAATEREGELEN RONDOM CORONA.  EN HET VERVROEGD SLUITEN OM 17.00 UUR. HEBBEN WE NIEUWE CONCEPTEN IN HET LEVEN GEROEPEN. LEES HIERONDER VERDER.....

Onbeperkt  een avond lang  culinair genieten .

Onbeperkt
een avond lang
culinair genieten
.

Neem rustig de tijd om samen met uw gezelschap onbeperkt te genieten van onze veelzijdig kwalitatieve gerechten. Kies een avond lang rustig uw gerechten uit.

Genieten van  een heerlijk   diner .

Genieten van
een heerlijk
diner.

Bourgondisch genieten van kwalitatieve gerechten met echte gastvrijheid en service. Onbeperkt, a la carte of 3 gangen keuze menu.

Bourgondische  lunch of   versnapering .

Bourgondische
lunch of
versnapering.

Kom ook genieten van onze uitgebreide lunchkaart. Liever iets lekkers bij de borrel op ons terras of in ons restaurant bekijk dan onze borrelplanken.

onze bierkaart,  wijnkaart    of drankenkaart .

onze bierkaart,
wijnkaart
of drankenkaart.

Bekijk hier onze uitgebreide bierkaart met ca 24 speciaal bieren, onze speciaal geselecteerde wijnen voor onze wijnkaart en onze algemene drankenkaart van koffie tot gin.

NIEUWE CONCEPTEN DOOR VERVROEGDE SLUITING VANAF 28 NOVEMBER.

UPDATE28-11 Vanwege de nieuwe maateregelen rondom corona en vervroegde sluiting om 17.00 uur hebben wij diverse nieuwe concepten bedacht. Bekijk alle nieuws hierover op https://www.hetwapenvangalder.nl/nieuws/corona-concepten  

Of op https://www.hetwapenvangalder.nl/onbeperkt-bourgondisch-lunchen  

Het bourgondisch hart van baronie Breda

Bij ons bent u op het juiste adres om Bourgondisch te genieten. Wij bieden zowel een uitgebreide lunchkaart aan als dinerkaart. U kunt voor het diner kiezen uit een uitgebreide a la carte kaart of een aantrekkelijke 3 gangen keuze menu. Of ons nieuwe concept onbeperkt genieten een avond lang van diverse smakelijke gerechten.

Service en gastvrijheid.

Belangrijk in onze bedrijfsvoering is de service en gastvrijheid richting onze gasten, zoals het hoort in de horeca. We zullen alles in het werk stellen met ons team om te zorgen dat uw verblijf ideaal en naar wens verloopt. Ons personeel zal zorg dragen dat u niets tekort zal komen. Heeft u speciale wensen laat het ons weten. We vervullen deze graag voor u. 

Betaalbaar en kwalitatief eten.

Wij streven ernaar om gerechten van hogere kwaliteit te serveren. Hierdoor nemen we meer tijd en aandacht bij het bereiden van onze gerechten. We werken alleen met verse producten en zo lokaal mogelijk.  Dit proeft u en ziet u terug op uw bord. Wij trachten ook de prijs zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor onze gasten.

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een grote eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de a27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)