Moederdag box / high tea ophalen of gewoon lekker op terras.

Een box vol lekkerheden om cadeau te doen aan uw (schoon)moeder. We hadden gehoopt natuurlijk om “gewoon” in onze zaak alweer moederdag te kunnen vieren zonder beperkingen. Dus daarom dan nu maar deze bomvolle Moederdag /high tea BOX vol lekkerheden om op te halen. Maar u bent ook welkom om op ons terras Moederdag te komen vieren.

De box zit vol zoetigheden zoals éclairs met melkchocolade ganache, tompoezen met vanille, choco délice, donuts chocolade met melkchocolade stukjes, brownies en macarons oa in toffee, chocolade, citroen, framboos, pistache en vanille.

Maar ook pancakes met slagroom en aardbeien, wraps met roomkaas en zalm, mini sandwiches met diverse beleg en croissants.

We serveren erbij een ontbijt smoothie met aardbei, verse thee en jus d’orange.
De box is natuurlijk ook lekker voor de heren…..

De Moederdag BOX is te bestellen vanaf 2 personen en kost 19,50 pp. De boxen zijn op te halen tussen 10.30 en 11.30 uur op zondag 9 mei. U kunt tot 9.00 uur op vrijdag 7 mei bestellen.

Bestellen van de boxen kan online via onderstaande button

Bestel moederdag BOX

U bent natuurlijk ook gewoon welkom op ons terras zondag 9 mei. Om daar te genieten van een hapje en drankje samen met uw moeder en leden van het gezin. U kunt uw tafel reserveren via onze site, facebook of via google bedrijf. U kunt kiezen om vrij op terras te komen zitten en van ons menu te bestellen. Of voor vrijdag 7 mei 9.00 uur de Moederdag High tea te reserveren voor op ons terras. Druk voor meer info over reserveren op onderstaande button

Reserveren Moederdag terras