Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Onbeperkt <br /><em>een avond lang</em><br /><em>Bourgondisch genieten</em>.

Onbeperkt
een avond lang
Bourgondisch genieten.

Geen gehaast en lekker een gehele avond met uw gezelschap onbeperkt genieten van verschillende gerechten. U mag zoveel bestellen als u wilt, het aantal gerechten is afhankelijk van het tijdstip dat u start en de drukte in ons restaurant. De gerechten zijn kwalitatief en mooi gepresenteerd op uw bord. We werken zoveel mogelijk met lokale en verse ingredienten. Met onze gastvrijheid en service zorgt ons team dat u en uw gezelschap een zeer geslaagde avond zal beleven.

Bourgondisch Onbeperkt genieten.

Een avond lang onbeperkt Bourgondisch genieten van diverse gerechten met uw gezelschap. Nee, we zijn geen All you can eat, tapas of wok restaurant waar u binnen een korte tijdsperiode zo veel mogelijk kunt eten. We zijn een bourgondisch restaurant waar we de tijd nemen voor onze gasten met service en gastvrijheid. We serveren een avond lang, onbeperkt mooie en lekkere gerechten. Zodoende hoeft u nooit te twijfelen tussen gerechten. U mag kiezen uit meer dan 40 kwalitatieve gerechten. Onze gerechten zijn geen kleine schaaltjes maar goed gevulde en mooi opgemaakte gerechten. 

Genieten van allerlei gerechten een heerlijke avond lang.

U bestelt samen met uw gezelschap 1 gerecht per gang. Zodra uw gerechten op zijn is het weer mogelijk om de volgende ronde te bestellen. U mag net zolang en veel bestellen als u wilt. Om verspilling van eten tegen te gaan dient u wel uw gerecht op te hebben.

Serveren en bereiden gerechten.

We bereiden onze gerechten met liefde en aandacht. Gemaakt van zoveel mogelijk verse, lokale producten. Het kost ons ongeveer 20 minuten om uw gerechten te bereiden. Zodoende kunt u 2 á 3 rondes per uur bestellen. Bij drukte kan dit iets langer duren. Ook is het afhankelijk van de bereidingstijd van het gerecht. Het kan zijn dat uw tafel niet alle gerechten tegelijkertijd ontvangt. Wacht dus niet op elkaar.

Prijs & informatie avondvullend onbeperkt genieten.

Een avond vol heerlijke gerechten samen met uw tafelgenoten kost  31,95 p.p. Onze keuken is geopend op vrijdag t/m zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur voor de laatste bestelling. We serveren de voor en hoofdgerechten tot 21.00 en de nagerechten tot 21.30. Op zondag is onze keuken geopend van 17.00 tot 21.00. Dan serveren we de voor en hoofdgerechten tot 20.30 en de nagerechten tot 21.00. Kinderen van 0 zijn gratis, kinderen van 1 jaar kosten 6,00 en kinderen van 2 t/m 10 betalen 16,00. Mits er niet meer dan 4 rondes besteld worden dan rekenen we de volledige prijs.

We zijn voorlopig ivm personeelstekort geopend van vrijdag t/m zondag.

Duurzaamheid.

We zijn dit concept o.a. begonnen om meer aan duurzaamheid te kunnen doen. Zo willen we met dit concept voesdelverspilling tegen gaan met kleinere porties en meer werken met verse lokale producten. Tevens trachten wij het gebruik van plastic verder terug te brengen. Vlees, vis en kip blijven op onze menukaart staan maar er zullen steeds meer vegetarische gerechten op ons menu erbij komen.

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een groot, eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de A27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)