Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Onbeperkt<br /><em>Bourgondisch</em><br />Lunchen<em>.</em>

Onbeperkt
Bourgondisch
Lunchen.

Ons concept een avondlang Onbeperkt Bourgondisch Genieten is helaas niet mogelijk binnen de nieuwe maatregelen van 28 november 2021. Daarom hebben we de menukaart van dit concept iets aangepast richting de lunch. Vanaf heden hebben we de komende weken ONBEPERKT BOURGONDISCH LUNCHEN. U bent tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om te genieten van diverse heerlijke verse gerechten.

ONBEPERKT BOURGONDISCH LUNCHEN.

Ons concept een avondlang Onbeperkt Bourgondisch Genieten is helaas niet mogelijk binnen de nieuwe maatregelen. Daarom hebben we de menukaart van dit concept iets aangepast richting de lunch. Vanaf heden hebben we de komende weken ONBEPERKT BOURGONDISCH LUNCHEN.

U bent tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom om te genieten van diverse heerlijke verse gerechten die iets kleiner zijn de “normale” porties op de standaard menukaart. Hierdoor kunt u een middag lang van meerdere gerechten genieten. U kunt 3 uur lang bourgondisch bij ons komen genieten voor slechts 23,95.

Ivm de terugkeer van de 1,5 meter kunnen wij slechts ⅓ van onze capaciteit draaien binnen (en buiten). Hierdoor is het verstandig vooraf te reserveren. We starten met dit Lunchconcept eerst alleen op zaterdag en zondagmiddag. Wellicht breiden we het dan later verder uit. Natuurlijk is het ook mogelijk om “normaal” te komen lunchen bij ons. Bekijk onze menukaart hiervoor online.

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)