OFFICIËLE OPENING.

Na maanden van zwoegen, klussen, renoveren en uitdagingen te hebben overwonnen. Kunnen we nu vol trots zeggen dat het merendeel van de transformatie van onze nieuwe zaak volbracht is. Daarom gaan we de komende weken uitpakken met diverse ACTIES en vieren dat met een OFFICIËLE OPENING. Maar als extra organiseren wij ook nog een KERST DORPSBORREL met GRATIS drankjes voor alle dorpsgenoten.

Als extraatje doen we nog een WINACTIE. We geven voor 2 personen een 3 gangen keuze menu twv 39 euro weg als je dit bericht deelt en liked. Onder de delers verloten we de prijs, op vrijdag 13 december.

DONDERDAG 28 NOVEMBER
VERSE FRIET ACTIE. Een middel friet plus snack voor € 2,50

WOENSDAG 4 DECEMBER
PANNENKOEKEN ACTIE. Alle pannenkoeken voor €2,50

WOENSDAG 4 DECEMBER
SCHOENTJE OPHALEN. Kinderen kunnen hun schoentje weer komen ophalen met een verrassing van de Sint. Pieten zullen de schoentjes uitdelen en gezellig knutselen.

ZATERDAG 7 DECEMBER
INTRODUCTIE NIEUWE MENUKAART. 3 gangen keuze menu voor maar € 9,95 (alleen op reservering).

DONDERDAG 12 DECEMBER
ALLE PIZZA’S VOOR €4,95. Ter introductie van onze pizza’s.

ZONDAG 15 DECEMBER
OFFICIËLE OPENING voor genodigden.

DONDERDAG 19 DECEMBER
DORPS KERSTBORREL.
Een gezellige kerstborrel voor alle inwoners van Galder en Strijbeek met GRATIS glühwein, schnaps,warme chocomel en hapjes in gezellig winterse en kerstsferen. Kom gezellig met je dorpsgenoten de feestdagen inluiden.

#galder #strijbeek #horeca #hetwapenvangalder #opening #breda #pizza #bier #borrel #koffie #friet #kerst #restaurant #uiteten #zaal #cafetaria #sinterklaas #winactie #win