Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Het<br /><em>Bourgondische Hart</em><br />van Baronie<br />Breda.

Het
Bourgondische Hart
van Baronie
Breda.

Het Wapen van Galder is een restaurant, terras en zalen complex waar je heerlijk kunt genieten van Bourgondische gerechten en arrangementen net onder Breda. Wij hebben een menukaart met diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht!

  • 8 minuten rijden vanuit Breda Centrum.
  • Bourgondisch genieten van heerlijke gerechten.
  • Voldoende vermaak voor kinderen.
  • Gratis, ruime parkeerplaatsen.
  • Meer dan 24 diverse (speciaal) bieren.
  • Landelijk gelegen maar zeer goed bereikbaar.
  • Nog echte persoonlijke gastvrijheid en service.
  • Gebruik van lokale verse producten.

Over ons.

Medio 2019 zijn we begonnen met deze horeca uitdaging in het landelijk geleden Galder net onder Breda en vlakbij het Mastbos. Met een duidelijk plan en visie zijn we aan de slag gegaan om de zaak neer te zetten die we voor ogen hadden. De zaak heeft zowel binnen als buiten en als formule een totale make-over ondergaan. Helaas kwam na ruim half jaar open te zijn geweest corona langs. Dit zorgde dat we flink wat uitdagingen kregen de afgelopen 1,5 jaar. Maar het zorgde ook voor nieuwe kansen en mogelijkheden. En daar ziet u nu het resultaat van.

Onze doelstelling blijft wel hetzelfde: Bourgondisch Genieten in de breedste zin van het woord met echte persoonlijke gastvrijheid, service en aandacht. Tevens trachten wij ons bedrijf met de mogelijkheden die we hebben zo duurzaam mogelijk te maken. We werken zoveel mogelijk met lokale verse producten die we vertalen naar mooi opgemaakte, betaalbare gerechten. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een eigenzinnig ondernemers echtpaar met 2 kids (en een boel dieren). Ons huis staat in het zuidelijkste stukje van Breda in de buurt van Galder. Beide zijn we opgegroeid in een (horeca) ondernemers gezin. De ene is een geimporteerde Brabander uit 't Gooi en de andere is een "krab" uit Bergen Op Zoom. En via een rondreis door Nederland in 2017 weer thuis gekomen in het Brabantse land. We kunnen hier vele verhalen schrijven over ons leven, maar we stellen liever onze Gasten centraal dan ons zelf.

Ons restaurant is het bourgondisch hart van Baronie Breda.

In ons restaurant bent u op het juiste adres om Bourgondisch te genieten. Wij bieden zowel een uitgebreide lunchkaart aan als dinerkaart. U kunt voor het diner kiezen uit een uitgebreide a la carte kaart of een aantrekkelijk 3 gangen keuze menu. Of voor ons nieuwe concept onbeperkt bourgondisch genieten.

Ons Bourgondische Terras en Speeltuin.

Het is niet alleen in ons restaurant Bourgondisch genieten maar ook op ons terras. Wij beschikken over een ruim terras. In de koudere maanden bent u welkom onder ons verwarmde overkapte terras. De kinderen kunnen lekker spelen in onze speeltuin.

Een zaal huren.

Wij beschikken over diverse zalen voor uw bruiloft, zakelijk overleg/vergadering, presentatie, feest, reunie, bijeenkomsten, condoleance, beurs of workshop. Vraag naar de diverse mogelijkheden

Openingstijden.

Voor ons restaurant en terras hanteren wij andere openingstijden dan voor grote groepen en zaal gebruik. Bekijk alle informatie over onze openingstijden aangaande ons restaurant, terras en zalen op onderstaande link. 

Eigen grote, gratis parkeerterrein.

We beschikken over een groot, eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur. Mocht onze parkeerplaats vol zijn is er tegenover onze eigen parkeerplaats nog een grote parkeerplaats.

Activiteiten in de regio.

In onze prachtige omgeving zijn er tal van leuke activiteiten te beleven. Van prachtige wandelroutes door het Mastbos of langs de Mark tot aan leuke activiteiten bij ons op het terras.

Onze superhelden.

Wij staan met ons team voor u klaar! Wij proberen zo veel mogelijk onze superhelden te laten werken aan een persoonlijke, gastvrije superkracht. Zo hopen we u met ons team altijd een hartelijk welkom te geven en te laten genieten van de heerlijke gerechten.

Bereikbaarheid.

We liggen met onze locatie in het buitengebied van breda. En is ondanks zijn landelijk karakter zeer goed bereikbaar. U bent vanaf het centrum van breda met de auto in ca 8 min bij ons. We liggen we met onze horeca zaak tussen snelwegen de A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de A27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. Tevens is er een busverbinding met een bushalte op 1 minuut lopen. 

Onze gegevens.

Galderseweg 18
4855 AH Galder
Tel. 076 - 886 77 47
 
KVK. 73691577
BTW. Nr. 859629983B01

Proef de sfeer

+ 5 Foto's
Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)