Het bourgondisch hart van Baronie Breda

Restaurant Wapen van Galder is gelegen vlakbij de Galderse Meren en het Mastbos op een unieke locatie langs diverse fietsroutes en wandelroutes. Laat u verrassen in ons bourgondisch restaurant met mooie en eerlijke gerechten tegen betaalbare prijzen. Bekijk ons maandmenu op www.hetwapenvangalder.nl/maand-menu .

We hebben een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van een heerlijke kop koffie met ambachtelijke appeltaart of één van de speciale bieren die wij serveren. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig waar zij zich heerlijk kunnen vermaken. Maar ook in de winter is het terras sfeervol ingericht en zetten we graag onze heaters voor je aan. Zeker na bijvoorbeeld een lekker wandeling met de hond aan de Galderse Meren kun je bij ons weer lekker opwarmen met een warme chocomel mét slagroom uiteraard!

Contact en openingstijden:

Wapen van Galder, Galderseweg 18, 4855 AH Galder.

Tel. 076  886 77 47 –  info@hetwapenvangalder.nl

Onze openingstijden:

 

Tijdelijke openingstijden 

  • Maandag     gesloten
  • Dinsdag       gesloten
  • Woensdag  11.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 11.00 -18.00 uur
  • Vrijdag        11.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag     10.30 – 21.00 uur
  • Zondag       10.30 – 20.00 uur

 

Mogelijkheden

Naast ons ruime terras met speeltuin hebben we een heel gezellig restaurant. Je kunt hier genieten van heerlijke, kwalitatieve gerechten. Wij serveren overheerlijke ambachtelijke, verse friet bij de meeste gerechten.

Daarnaast hebben wij nog 2 zalen die gebruikt worden voor diverse feestjes, bruiloften, vergaderingen, kinderfeestjes, workshops etc. Ook hebben wij nog een afgesloten tuin die ingericht is in heerlijke relaxte, zomerse sfeer waar je heerlijk kunt zitten en bijvoorbeeld een barbecuefeestje kunt geven.

Uiteraard zijn er oneindig veel mogelijkheden dus kom gerust eens bij ons langs om je wensen te bespreken.

 

Wensen?

Heb je zelf nog een vraag voor ons over de mogelijkheden voor een etentje, een borrel, feestje, bedrijfsuitje etc. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen in principe alles naar wens organiseren.

Ook als je bijvoorbeeld een leuke dag wilt organiseren helpen wij je hiermee door bijvoorbeeld leuke activiteiten in te plannen. Wij kunnen diverse feestjes organiseren, zoals leuke kinderfeestjes met bijvoorbeeld lasergamen of het bakken van je eigen pizza. Maar ook kunnen we je droombruiloft verzorgen.

Brabantse gezelligheid

“Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Of je nu komt voor een kop koffie, een biertje of een wijntje of een lekker diner. We hebben een groot terras waar je in de zomer heerlijk van de zon kunt genieten en de kinderen lekker kunnen spelen in de speeltuin. Maar binnen kun je ook lekker in het gezellige eetcafé zitten.”