Lekker genieten van een heerlijke Paasbrunch!

Eigenlijk hadden we tijdens Pasen een heerlijke Paasbrunch en een speciaal 4 gangen diner op ons terras of in ons restaurant willen serveren. Maar helaas gaat dat voorlopig niet door de corona maatregelingen. Daarom gaan wij alsnog een heerlijke Paasbrunch voor onze gasten maken die ze thuis lekker kunnen opeten.

We zullen op eerste en tweede Paasdag tussen 10.00 -13.00 voor jullie open zijn om de Paasbrunch af te halen. Bent u niet in de mogelijkheid om af te halen dan kunnen we voor € 3,50 ook bezorgen. Dit geldt voor Galder, Strijbeek, Ulvenhout, Ginneken en Rijsbergen. De bezorgtijd is in overleg met ons.

In het Paasweekend is het ook gewoon mogelijk om van 16.30 tot 20.00 online te bestellen op www.hetwapenvangalder.nl/bestellenonline. We zijn dan donderdag t/m maandag 2de paasdag open. We zullen dan ook andere gerechten in ons assortiment opnemen.

De brunch bestaat uit:

Diverse soorten belegde harde broodjes met o.a. kaas, ham en zalm met roomkaas, croissant, ei, bacon, een muffin, chocolade broodje, koffiekoek, vers fruit, jus d’orange en een lekkere smoothie!

Wij vragen voor deze brunch € 15,- per persoon en voor kinderen t/m 13 jaar € 12,50.

Voor € 7,50 kunnen we ook een piccolo flesje prosecco erbij leveren.

Graag uiterlijk vrijdag 10 april voor 13.30 doorgeven voor hoeveel personen (volwassenen en kinderen) u de brunch wilt bestellen. U kunt dit doorgeven via de mail: info@hetwapenvangalder.nl. Of u mag ook bellen naar 076-886 7747.

Mocht u na vrijdag 10 april toch nog een bestelling aan ons door willen geven dan mag dat altijd, we zullen sowieso wel wat extra inkopen voor de last minute beslissers.

#hetwapenvangalder #restaurant #Uiteten #galder #alphenchaam #strijbeek #ulvenhout #breda #ginneken #pasen #paasbrunch #paasontbijt #paaslunch #cafetaria #onlinebestellen #bestellen #afhalen #bezorgen

Write a comment:

*

Your email address will not be published.