Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
<em>Reserveren</em>.

Reserveren.

Het is verstandig als u wilt komen genieten op ons terras, restaurant of arrangement om vooraf eerst te reserveren om eventuele teleurstelling te voorkomen. U kunt via onze site, facebook en via google bij ons reserveren. Ook de diverse arrangementen kunt u vooraf reserveren bij ons.

Reserveer nu.

Reserveer nu uw tafel voor onze lunch, borrel of diner in ons restaurant of voor op ons terras. Maar ook natuurlijk voor de tal van verschillende arrangementen die wij wij verzorgen. Wilt u met een groter gezelschap komen of op andere tijden dan onze openingstijden neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

U kunt reserveren door op de button rechts onderaan de website te drukken, via onze knop op facebook of via google. U komt op alle drie de manieren uit op ons reserveringsplatform waar u uw datum, tijd, evt arrangement en aantal personen kunt invullen.

Groepsgrootte.

U bent bij ons welkom met een klein gezelschap of grote groep. Komt u met een groep tot 10 personen dan kunt u gebruik maken van ons reserveringsplatform. Komt u met een grotere groep van meer dan 10 personen of wilt u op afwijkende tijden komen dan onze openingstijden neem dan minimaal 2 dagen van te voren contact met ons op.

Tot wanneer......

U kunt tot 45 minuten voor uw geplande bezoek aan ons uw tafel reserveren via ons platform. Mocht u al een reservering hebben staan dan kunt u tot 30 minuten voor de gereserveerde tijd annuleren of muteren. Daarna is muteren en annuleren niet meer mogelijk. Bij te late annulering en no show zullen wij annuleringskosten aan u in rekening brengen.

Arrangementen.

U kunt al onze arrangementen ook via ons reserveringsplatform boeken. Let wel op voor sommige arrangementen dient u 3 dagen van te voren te reserveren. Dit staat aangegeven bij het arrangement. Komt u met een groot gezelschap neem dan contact met ons op.

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)