Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Lekker genieten<br /><em>in ons restaurant</em>.

Lekker genieten
in ons restaurant.

Het is goed vertoeven in ons "knusse" restaurant. De relaxte sfeer en de gastvrijheid van ons team zorgen ervoor dat uw lunch, diner of feest een succes is. Onze gerechten bestaan uit alleen verse, lokale kwaliteits producten dat u terug ziet op uw mooie opgemaakte borden.

Ons restaurant is het bourgondisch hart van Baronie Breda

In ons restaurant bent u op het juiste adres om Bourgondisch te genieten. Wij bieden zowel een uitgebreide lunchkaart aan als dinerkaart. U kunt voor het diner kiezen uit een uitgebreide a la carte kaart of een aantrekkelijk 3 gangen keuze menu. Of liever toch voor ons nieuwe concept onbeperkt bourgondisch genieten?

Gastvrijheid en service

Belangrijk in onze bedrijfsvoering is de service en gastvrijheid richting onze gasten, zoals het hoort in de horeca. We zullen alles in het werk stellen met ons team om te zorgen dat uw verblijf in ons restaurant ideaal en naar wens verloopt. Ons personeel zal zorg dragen dat u niets tekort zal komen. Heeft u speciale wensen laat het ons weten. We vervullen deze graag voor u. 

Lekker genieten van onze lunch.

Gezellig en smakelijk lunchen in bourgondische sferen in ons restaurant. Wij bieden een uitgebreide lunchkaart met warme en koude gerechten. Maar natuurlijk ook vegetarische gerechten. Kom eens gezellig langs en laat u verrassen door onze huiselijke sfeer in ons restaurant. 

Onze bourgondische avonden.

Wij bezorgen u en uw gezelschap graag een geweldige avond. U kunt bij ons genieten in het restaurant van diverse opties. Lekker a la carte bestellen van onze menukaart. Of wellicht kiest u ervoor om te gaan voor ons 3 gangen keuze menu of kiest u liever voor onbeperkt bourgondisch genieten.

Ons bourgondische Terras.

Het is niet alleen binnen in ons restaurant Bourgondisch genieten maar ook zeker op ons terras. Zeker tijdens de lente en zomer maanden is het mogelijk om uw lunch en diner buiten op ons grote terras te nuttigen.  Tevens beschikken wij over een grote speeltuin die aansluitend is aan het terras. In de herfst en winter hebben we een verwarmd overdekt terras.

Onbeperkt bourgondisch Genieten.

Geen gehaast en lekker een avond met uw gezelschap onbeperkt genieten van verschillende gerechten. U mag zoveel bestellen als u wilt. De gerechten zijn kwalitatief en mooi opgemaakt. We werken zoveel mogelijk met lokale en verse ingredienten. Met onze gastvrijheid en service zorgt ons team dat u en uw gezelschap een geslaagde avond hebben.

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een groot, gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 minuten autorijden van Breda. Met onze horecazaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de A27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Proef de sfeer

+ 5 Foto's
Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)