Kom straks weer lekker dineren in ons restaurant.

Wij hebben een heerlijk nieuw herfst/winter menu gemaakt. Hopelijk kunnen we snel weer open zodat we daar nog enkele maanden van kunnen genieten. We hebben diverse vlees, vis maar ook vegetarische gerechten voor u samengesteld. U kunt a la carte bestellen maar ook hebben we speciale samengestelde drie gangen menu’s voor een aantrekkelijke prijs. Kortom voor een ieder wat wils. Nu nog even geduld hebben tot we weer open mogen…

Straks weer open…

Hopelijk mogen we na de feestdagen onze gasten weer verwelkomen. Wij zullen als er meer bekend is over de regels die dan gelden deze uiteraard op onze website plaatsen zodat iedereen weet waar we aan toe zijn met elkaar.  Tot die tijd hebben wij diverse lekkere gerechten die u kunt afhalen bij ons op vrijdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.30. U kunt al vooraf bestellen en bij uw bestelling een datum en tijdstip aangeven. Afrekenen doet u gewoon bij het afhalen per pin of contant. Plaats uw bestelling hier.

Reserveren?

U kunt uiteraard nu al een plekje reserveren voor als we weer open mogen. Bij ons heeft u voldoende ruimte tussen de tafels. Wij maken extra vaak schoon met desinfecterende schoonmaakmiddelen. U kunt uiteraard ook aan de deur reserveren voor dat moment maar dan kan het zijn dat er geen plek is. Wilt u dus zeker zijn van een tafeltje? Reserveer straks dan optijd via onze site.

 

 

Onze visie

Kwalitatieve producten

“Wij hebben er voor gekozen om voor al onze producten gebruik te maken van een hoge kwaliteit. Of het nou gaat om het brood, de soep, vis of het vlees, wij serveren alleen zeer goede producten in onze gerechten. Wij vinden het heel belangrijk dat onze gast dit ook proeft en hopen iedereen zo een perfecte avond uit te kunnen bieden.”