Kom lekker eten in ons restaurant. Of op ons terras.

Ons restaurant is binnen en buiten weer geopend .

We mogen weer meer en zijn nu ook weer binnen open met ons restaurant. We serveren bij goed weer op terras ons menu van 17.00 tot 21.00 uur, bij slecht weer in ons restaurant. We houden op de pagina www.hetwapenvangalder.nl/corona een update bij met de laatste versoepelingen en mogelijkheden.  We hebben door corona wel onze kaart iets moeten beperken maar u kunt nog steeds a la carte eten bij ons. Maar ook genieten van een 3 gangen keuze menu vanaf 19,95.  Het maand menu vindt u terug op www.hetwapenvangalder.nl/maand-menu.

We serveren natuurlijk ook op ons terras een uitgebreide lunch  van 12.00 uur tot 14.30 uur .

Weer open…

Vanaf zaterdag 26 juni gelden er bijna geen beperkingen meer voor een horeca bezoek. De enige maatregel die nu nog op het terras en in het restaurant geldt is de 1,5 meter afstand als je niet uit één huishouden komt. Verder zullen wij nog een gezondheidscheck uitvoeren. Mocht u op het terras van uw lunch of diner willen genieten bij ons kunt u vooraf reserveren op onze zaak of gewoon bij ons aan de deur.

Reserveren?

U kunt uiteraard vooraf een plekje reserveren voor uw bezoek. Maar u kunt ook gewoon aan de deur reserveren.  Wilt u echt zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan op tijd via onze site.

Onze visie

Kwalitatieve producten

“Wij hebben er voor gekozen om voor al onze producten gebruik te maken van een hoge kwaliteit. Of het nou gaat om het brood, de soep, vis of het vlees, wij serveren alleen zeer goede producten in onze gerechten. Wij vinden het heel belangrijk dat onze gast dit ook proeft en hopen iedereen zo een perfecte avond uit te kunnen bieden.”