Heerlijk 3-gangen keuze menu voor

slechts €19,50

Kom in ons restaurant genieten van een 3-gangen keuze menu. Voor iedereen staat er wel iets op de kaart wat ze lekker vinden van een heerlijk malse biefstuk tot lekkere gamba’s. Maar uiteraard kun je de gerechten ook los bestellen als je een keer minder tijd hebt maar geen zin hebt om te koken. Voor de kinderen hebben wij ook diverse gerechten op de kaart staan. We gebruiken alleen hoogwaardige kwalitatieve producten voor onze gerechten en dat proef je! Kom gezellig bij ons langs voor een hapje en een drankje.

3-gangen menu voor € 19,50

Wij vinden het belangrijk dat je bij ons kunt genieten van goede gerechten voor een goede prijs. We hebben voor iedereen wat wils. Er is een keuze uit bijvoorbeeld 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 3 nagerechten. We wisselen de kaart met de seizoenen mee. Binnenkort gaan we de kaart weer aanpassen dus hou de site en social media in de gaten.

Groepen?

Ook met een (grote) groep ben je van harte welkom. We horen graag met hoeveel personen je komt eten en wellicht kunnen we de kaart nog naar wens aanpassen. We proberen met iedereen rekening te houden maar als er speciale wensen zijn geef het dan even aan ons door. Bij groepen kunnen we ook een speciaal menu samenstellen zodat het eten helemaal naar eigen wens is.

Onze visie

Kwalitatieve producten

“Wij hebben er voor gekozen om voor al onze producten gebruik te maken van een hoge kwaliteit. Of het nou gaat om het brood, de soep, vis of het vlees, wij serveren alleen zeer goede producten in onze gerechten. Wij vinden het heel belangrijk dat onze gast dit ook proeft en hopen iedereen zo een perfecte avond uit te kunnen bieden.”