Kom straks weer lekker dineren in ons restaurant. OF op ons terras.

Ons restaurant is binnen en buiten weer geopend .

We mogen weer meer en zijn nu ook weer binnen open met ons restaurant. We serveren bij goed weer op terras ons menu van 17.00 tot 21.00 uur, bij slecht weer in ons restaurant . We houden op de pagina www.hetwapenvangalder.nl/corona en update bij met de laatste versoepelingen en mogelijkheden.  We hebben door corona wel onze kaart iets moeten beperken maar u kunt nog steeds a la carte eten bij ons. Maar ook genieten van een 3 gangen keuze menu vanaf 19,95.  Het maand kaartmenu vindt u terug op www.hetwapenvangalder.nl/maand-menu.

We serveren natuurlijk ook op ons terras een uitgebreide lunch  van 12.00 uur tot 14.30 uur .

Straks weer open…

Hopelijk mogen we in de zomer onze gasten weer binnen verwelkomen. Wij zullen als er meer bekend is over de regels die dan gelden deze uiteraard op onze website plaatsen.  Tot die tijd hebben wij diverse lekkere gerechten die u kunt afhalen bij ons op vrijdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.30 of gezellig op ons terras. Wilt u online uw eten bestellen dan vindt u HIER een overzicht van al onze gerechten die U kunt bestellen.  Mocht u op het terras van uw lunch of diner willen genieten bij ons kunt u vooraf reserveren op onze zaak of gewoon bij ons aan de deur.

Reserveren?

U kunt uiteraard nu al een plekje reserveren voor als we weer open mogen. Bij ons heeft u voldoende ruimte tussen de tafels. Wij maken extra vaak schoon met desinfecterende schoonmaakmiddelen. U kunt uiteraard ook aan de deur reserveren voor dat moment maar dan kan het zijn dat er geen plek is. Wilt u dus zeker zijn van een tafeltje? Reserveer straks dan optijd via onze site.

Onze visie

Kwalitatieve producten

“Wij hebben er voor gekozen om voor al onze producten gebruik te maken van een hoge kwaliteit. Of het nou gaat om het brood, de soep, vis of het vlees, wij serveren alleen zeer goede producten in onze gerechten. Wij vinden het heel belangrijk dat onze gast dit ook proeft en hopen iedereen zo een perfecte avond uit te kunnen bieden.”