Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Volop plezier<br /><em>voor kinderen in<br />onze speeltuin</em>.

Volop plezier
voor kinderen in
onze speeltuin
.

De kinderen kunnen lekker genieten van onze 400m2 omheinde speeltuin met diverse speel en springtoestellen. Waar ze lekker kunnen klauteren, glijden, springen of lekker in het zand kunnen spelen. Terwijl de ouders of begeleiders rustig kunnen genieten op ons terras of binnen in ons restaurant van een drankje of hapje.

Lekker klauteren, glijden, klimmen, springen en spelen in onze Speeltuin.

We hebben voor de kinderen een leuke en veilige speeltuin van ca 400M2. Er staan diverse speeltoestellen en springtoestellen voor het vermaak. Ook ligt er overal op de grond in de speeltuin speelzand zodat hier ook lekker ingespeeld kan worden. De speelterrein is geheel omheind en er is maar 1 in- en uitgang zodat uw kind(eren) veilig kunnen spelen. En u als ouder of begeleider kan lekker en rustig genieten van een drankje of hapje tijdens het spelen van de kids. Bekijk ook eens onze lunchkaart of drankenkaart.

Momenteel is helaas het springkussen kapot. We proberen deze zsm te laten repareren of vervangen.

Genieten van een hapje en drankje tijdens het spelen.

Van spelen in de speeltuin krijg je dorst en honger. Gelukkig hebben wij ook voor onze kleine gasten diverse lekkere drankjes en hapjes. Natuurlijk vergeten wij de ouders ook niet.

Voor alle kinderen wat wils van klein tot groot…

Wat wil een kind nou nog meer? Spelen in het zand, de gekste kunsten laten zien op ons springkussen en klimmen en klauteren op de klimtoestellen. Af en toe even wat drinken en eten en dan weer lekker door met spelen. Voor alle leeftijden valt er wel iets te beleven. Ook hebben we kleurspulletjes liggen en zijn er spelletjes voor als het weer even wat minder is.

 

Momenteel is helaas het springkussen kapot. We proberen deze zsm te laten repareren of vervangen.

 

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een grote eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de a27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)