Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
<em>Lekker toeren</em><br />op de fiets, motor, tractor <br />of ...

Lekker toeren
op de fiets, motor, tractor 
of ...

Met de vereniging lekker toeren? Of het nou een fiets, motor, tractor, oldtimer of tandem is... bij ons kun je altijd starten of onderweg pauzeren. Alles is mogelijk van ontvangst met koffie en iets lekkers tot een uitgebreide lunch of diner! Vraag naar de mogelijkheden.

Kies maar een bijzonder voertuig!

Wij hebben vele soorten voertuigen bij ons op de parkeerplaats mogen ontvangen. Van fietsen, e-bikes, tandem fietsen, solex'en een step, paard, tractor, oldtimer motoren tot oldtimer auto's! Elke keer weer vinden wij dat enorm leuk en hebben onze gasten heel veel bekijks met hun bijzondere voertuigen. Dus heb jij een bijzonder voertuig en wil je een keer met je vereniging of een groep een mooie tocht rijden? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Lekker toeren met als afsluiter een lunch, diner of lopend buffet.

Eigenlijk is alles bij ons mogelijk. We kunnen alles op maat en naar wens verzorgen en denken graag met u mee zodat u met uw gezelschap een onvergetelijke dag heeft. U kunt bij ons starten voor uw dagje weg en bijvoorbeeld bij terugkomst in één van onze zalen afsluiten met een gezellige lunch, diner of een lopend buffet. Ons is niks te gek en we leggen u graag in de watten.