LAATSTE KANS om te reserveren voor de STOERE VADERDAG 3 GANGEN KEUZE MENU voor € 25 pp.

Zondag 21 juni is het weer Vaderdag. Een dag om je vader “lekker” te verwennen met een echt MANNEN MENU. U kunt tot vrijdag 18 juni 12.00 uur reserveren voor het vaderdag menu.

We hebben het menu speciaal voor de vaders samengesteld maar wel met het idee dat je samen als koppel of gezin ervan kunt genieten. Je kunt zelf het voorgerecht en nagerecht bepalen maar het hoofdgerecht is een oase van vlees en vis. Dit is ook wel een sharing dish dus alles zal op een grote plank geserveerd worden. Het Vaderdag menu is vanaf 2 personen te reserveren bij ons. Mochten kinderen iets anders willen eten is dit natuurlijk ook mogelijk.

De gelukkige vader ontvangt 3 GRATIS BIEREN tijdens het menu.

IVM corona maatregelen moet je verplicht reserveren voor dit vaderdagmenu. Mocht het mooi weer zijn kun je met je gezin ook buiten op het terras zitten. LET OP alleen gezinsleden die onder 1 dak leven mogen aan 1 tafel zitten. Je kunt reserveren van 13.00 tot 19.00 uur.

Kijk voor meer info op www.hetwapenvangalder.nl/vaderdag voor zowel het 3 gangen Vaderdag menu als het afhaal menu

Het menu bestaat uit
Voorgerechten:
*Steak Tartare
of
*Gamba’s in knoflookolie en pepers
of
*Pittige saté spiesjes met kroepoek

Het stoere Hoofdgerecht (min 2 pers).

Het hoofdgerecht is een oase van vlees en vis voor de man. Maar hij zal die moeten delen daar dit gerecht een sharing dish is. De Vaderdag plank bestaat uit:

Spareribs, Surf en Turf (spiesen van biefstuk met gamba’s), Chickenwings, Hamburger het wapen van Galder, Calamaris, div sauzen, verse friet en Salade.

Nagerechten
*Roomijs met warme karamel
of
*Crème brûlée
of
*Chocolade mousse

Reserveer tijdig want door de corona maatregelingen zijn wij beperkt in onze zitplaatsen binnen en buiten. Reserveren kan tot vrijdag 11 uur.Je kunt bij ons veilig eten daar wij de regels van het RIVM en overheid opvolgen.

#vaderdag #Galder #strijbeek #baronie #breda #rijsbergen #alphenchaam #ginneken #hetwapenvangalder #restaurant #uiteten #horeca #terras #goirle #fietsroute #wandelroute #bbq #barbecue #bier #swinkelsfamilybrewers