Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Lekker <em>genieten</em> <br />op <em>ons</em> grote <br />en <em>ruime terras</em>.

Lekker genieten
op ons grote
en ruime terras.

Het is goed vertoeven op ons ruim opgezette terras met mooie landelijke uitzicht. Ideaal als start of tussenpunt van uw wandel of fietsroute. We beschikken over een groot eigen gratis parkeerterrein. Ook ideaal om rustig een terrasje te pakken vanuit Breda want binnen 8 minuten staat u vanuit het centrum Breda op ons terras. We hebben heerlijke borrelplanken maar er kan natuurlijk ook genoten worden van een overheerlijke lunch of diner.

Ook buiten Bourgondisch genieten op ons terras.

Zodra de eerste zonnestralen doorkomen gaat bij ons het terras weer open.  Vanaf dan kun je weer heerlijk genieten op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn diverse mooie fietsroutes en wandelroutes vanaf onze locatie. Kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en mocht er toch een regenbuitje vallen hebben we ook nog deels een overdekt en verwarmd terras zodat je toch nog lekker buiten kunt zitten.

Van een Kop Koffie tot een speciaalbier.

Wij hebben diverse soorten borrelplanken, een bierkaart met meer dan 24 soorten bieren. Of toch liever een lekker wijntjes op het terras dan hebben wij een mooi wijnkaart voor u met een grote diversiteit aan wijnen. Maar natuurlijk is een kopje koffie of latte macchiato ook mogelijk.

Lunch, borrelen of toch diner.

We hebben een uitgebreide lunchkaart en borrelkaart die natuurlijk ook genuttigd kan worden op ons terras. Vanaf 17.00 uur kan er ook gebruik worden gemaakt van de a la carte kaart, onbeperkt bourgondisch eten of onze voordelige 3 gangen keuzemenu. Wil je met meer dan 6 personen komen lunchen of dineren reserveer dan een tafel om teleurstelling te voorkomen. 

Een mooie start of tussenpunt van uw wandeling of fietsroute.

Door onze centrale ligging tussen allerlei mooie natuurgebieden zijn wij het ideale uitvalbasis voor uw wandeling of fietsroute. We liggen met onze zaak aan diverse loop en fietsroutes. Wij zijn aangesloten bij div. fiets, wandel en toerisme instanties . 

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een grote eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de a27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)