Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Onze<br /><em>speeltuin </em>en<br /><em>terras</em>.

Onze
speeltuin en
terras.

Het is niet alleen binnen Bourgondisch genieten maar ook zeker op ons terras en speeltuin. Lees alles over ons terras en speeltuin hieronder.

Lekker bijkomen  en relaxen op ons   mooie terras .

Lekker bijkomen
en relaxen op ons
mooie terras.

Het is heerlijk genieten op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje. Of in de avond lekker buiten eten.

Volop plezier  voor kinderen in   onze speeltuin .

Volop plezier
voor kinderen in
onze speeltuin.

Ook de kinderen kunnen zich goed bij ons vermaken in onze speeltuin met diverse speel en springtoestellen.

Terrasje pakken?

Zodra het even kan is ons terras geopend. Lekker buiten zijn onder het genot van een lekkere kop koffie, één van onze speciaalbiertjes of een goed glas wijn. Bittergarnituur er bij of lekker lunchen en dineren? Het kan allemaal bij ons. En als het echt te koud wordt kun je altijd nog binnen zitten in ons sfeervolle restaurant. Of onder onze verwarmde overkapping.

lekker spelen in de speeltuin

We hebben voor de kinderen een leuke en veilige speeltuin. Er staan diverse speeltoestellen en springtoestellen voor het vermaak. Ook ligt er overal op de grond in de speeltuin speelzand zodat hier ook lekker ingespeeld kan worden. 

Momenteel is helaas het springkussen kapot en dus niet aanwezig in de speeltuin. We proberen deze zsm te laten repareren of vervangen. 

 

Lekker eten.

Bij ons bent u op het juiste adres om Bourgondisch te genieten. Wij bieden zowel een uitgebreide lunchkaart aan als dinerkaart. U kunt voor het diner kiezen uit een uitgebreide a la carte kaart of een aantrekkelijke 3 gangen keuze menu. Of ons nieuwe concept onbeperkt genieten een avond lang van diverse smakelijke gerechten.

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een grote eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de a27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Proef de sfeer

+ 5 Foto's
Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)