Tijdens het mooie weer lekker genieten van de zon, lekkere hapjes, drankjes en goed gezelschap op ons terras.

Terras

Bij ons kun je heerlijk genieten van het ruim opgezette terras. Je kunt bij ons starten om diverse wandel en fietsroutes te volgen. Maar ook ben je vanuit Breda centrum met 7 minuten bij ons en we hebben gratis parkeergelegenheid. De kinderen kunnen ondertussen heerlijk spelen in de speeltuin. Geniet van diverse lekkere drankjes of één van onze vele speciaal bieren.  We hebben heerlijke borrelplanken maar er kan ook genoten worden van een lunch of diner.

 

 

wapen van galder borrelplankje

Buiten genieten.

Zodra de eerste zonnestralen doorkomen gaat bij ons het terras weer open.  Vanaf dan kun je weer heerlijk genieten van het mooie weer op ons terras onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn diverse mooie fietsroutes en wandelroutes vanaf onze locatie. Kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en mocht er toch een regenbuitje vallen hebben we ook nog deels een overdekt en verwarmd terras zodat je toch nog lekker buiten kunt zitten.
Wij hebben diverse soorten borrelplanken, een bierkaart met meer dan 24 soorten bieren. Of toch liever een lekker wijntjes op het terras dan hebben wij een mooi wijnkaart voor u met een grote diversiteit aan wijnen. Maar natuurlijk is een kopje koffie of latte macchiato ook mogelijk.

We hebben een uitgebreide lunchkaart en all day kaart die ook benuttigd kan worden op ons terras. Vanaf 17.00 uur kan er ook gebruik worden gemaakt van de avond kaart of de 3 gangen keuze menu voor € 19,50.

Terrasje pakken?

Kom gezellig bij ons langs.

“Zodra het even kan is ons terras geopend. Lekker buiten zijn onder het genot van een lekkere kop koffie, één van onze speciaalbiertjes of een goed glas wijn. Bittergarnituur er bij of lekker lunchen en dineren? Het kan allemaal bij ons. En als het echt te koud wordt kun je altijd nog binnen zitten in ons sfeervolle eetcafé.”