Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
<em>Vergaderen</em> in een<br /><em>inspirerende</em> omgeving?

Vergaderen in een
inspirerende omgeving?

In onze ruime zalen is het altijd inspirerend. Er kan in een rustige omgeving vergaderd worden, een workshop of cursus gegeven worden etc. Eventueel is het mogelijk om tussendoor te wandelen in de prachtige omgeving door bijvoorbeeld het Mastbos of langs de Mark. 

Vergaderen, cursus of workshop?

We beschikken over 3 formaten zalen waar altijd voldoende ruimte is voor uw gezelschap. Of het nu gaat om een workshop, cursus, vergadering, familiebijeenkomst etc. Iedereen is welkom bij ons. Er zijn bij ons al diverse presentaties, cursussen, vergaderingen, brainstormsessies, workshops gehouden. Dit kan in een zakelijke vorm of juist in een actieve/interactieve vorm. Maar ook kan er gedacht worden aan bijvoorbeeld een familiebijeenkomst om bepaalde zaken te bespreken/presenteren.

Voorzieningen in de zalen

Voor uw bijeenkomst hebben wij uiteraard tal van voorzieningen voor u. Denk aan een grote, privé parkeerplaats voor uw gasten, wifi, een beamer met scherm, geluidsinstallatie etc. Als u ons laat weten wat u nodig heeft dan zorgen wij dat het aanwezig is. Uiteraard serveren wij koffie en thee tijdens uw bijeenkomst. Ook kunt u gebruik maken van een lunch voor het gehele gezelschap. Zo kunt u de hele dag op één locatie blijven en zorgen wij dat alles op rolletjes loopt.