Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Honderden <em>Kilometers</em><br /><em>Wandelen</em> in en rondom Galder.

Honderden Kilometers
Wandelen in en rondom Galder.

Er zijn velen kilometers aan wandelroutes die door onze prachtige regio lopen. U kunt zelf een route samenstellen maar we hebben ook vele kaarten waar al routes op staan. Dit kan van een ommetje in Galder van enkele kilometers tot een 8 daagse wandelroute van totaal 136 kilometer.

De paden op de lanen in.

Hopelijk zijn uw wandelschoenen goed ingelopen want in onze regio kunnen vele mooie routes gelopen worden. U kunt door middel van de diverse knooppunten zel een route uitstippelen of online of bij ons een bestaande route aanschaffen. We hebben diverse mooie routes door het afwisselende landschap van Noord-Brabant zoals de Mark, Belgische grensstreek, Chaamse Bossen, Het Mastbos, Breda, Ulvenhoutse Bos, De Galderse Meren, Beekdal, de AA of Weerijs, Strijbeekse Heide, Elsakker en Meersel Dreef.

Pelgrimsroute Santiago de Compestella.

Tevens liggen wij op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella en ontvangen dan ook jaarlijks vele deelnemers aan deze pelgrimstocht zowel per fiets als te voet. Naast ons ligt namelijk de Sint Jacobs Kapel. De kapel fungeert als start en rust punt voor de pelgrimstocht richting Compostella.