Wapen van Galder Winter Weken.

We zitten midden in de winter op het moment en de komende weken zal het weer ook een iets meer winters karakter krijgen. Dus introduceren wij de “Wapen van Galder Winter Weken” van vrijdag 15 januari t/m zondag 24 januari. 2 weken vol Winterse Hollandse gerechten voor jong en oud.

Tijdens de “Wapen van Galder Winter weken” kunt u genieten van verse gemaakte winterse gerechten die online te bestellen zijn in het weekend van vrijdag t/m zondag. Daar buiten hebben we ook nog een Winters 3 gangen keuze menu voor slechts € 14,95. U vindt alle (winter) gerechten en menu’s op www.hetwapenvangalder.nl/bestellenonline .

De volgende Winterse gerechten kunt u bestellen de aankomende weken:

Erwtensoep, Bruine bonen soep, Hutspot met spek en worst, Zuurkool stamppot met spek en worst, Boerenkool stamppot met spek en worst, Winterburger, diverse soorten warme Wafels, diverse soorten Poffertjes, diverse Pannenkoeken, chocolade mousse en Panna Cotta met karamelsaus en Bastogne crumble en nog veel meer. Bekijk het gehele winterse assortiment en ons normale assortiment op www.hetwapenvangalder.nl/bestellenonline

3 Gangen Keuze Menu Winter editie

Wij hebben een echt Hollands Winter  3 gangen keuze menu voor u samengesteld. De gerechten zijn natuurlijk ook los te bestellen via onze online portal. Het  3 gangen keuze menu kost slechts 14,95.

**Voorgerecht**

Huisgemaakte erwtensoep

of

Huisgemaakte bruine bonensoep


**Hoofdgerecht**

Boerenkool Stamppot met spek en worst

of

Zuurkool Stamppot met spek en worst

of

Hutspot met spek en worst

of

Maaltijd Burger "De Winterburger" ( 3 euro toeslag)


**Nagerecht**

Chocolade mousse

of

Panna Cotta met karamel en Bastogne crumble

 

We proberen tijdens de lockdown steeds met nieuwe acties te komen voor onze takeaway. U kunt bij ons online lekkere gerechten bestellen en afhalen van vrijdag t/m zondag tussen 17.00 t/m 19.30 uur. We trachten elke week nieuwe gerechten of acties te introduceren.  Dat maakt het voor u en ons een stukje leuker.

LET OP ! OP=OP!!

Daar we alles vers bereiden in onze eigen keuken en wij vooraf een inschatting moeten maken om zo geen eten te verspillen kan het zijn dat sommige producten uitverkocht zijn.