Wie verdient er een GRATIS kerstbrunch box voor 2 personen?

2020 is een raar en heftig jaar geweest. Niet alleen voor ons in de horeca maar heel de samenleving heeft flinke klappen gehad. Het virus zelf en de gezondheidsklachten die daar bij horen, de lockdowns, de diverse corona maatregelingen, de financiële gevolgen, het isolement voor sommige mensen, het sociale aspect, het gemis van gezelligheid en de druk in de zorg en medische beroepen zijn maar een paar aspecten die dit jaar door corona allemaal spelende waren.

Wij willen graag tijdens kerst een persoon of personen een GRATIS kerstbrunch BOX voor 2 personen aanbieden. Iemand die het verdient heeft tijdens dit lastige jaar. Met dit kleine gebaar willen wij ook iets terug doen voor de samenleving in deze tijden.

De reden kan zeer divers zijn, bijvoorbeeld een extra steuntje in de rug, als extra troost voor een verdrietig jaar, uit liefde, uit sociaalheid, voor degene die in zorg werken, voor opa en oma enz enz…. De reden is geheel aan u om te bepalen waarom iemand een GRATIS Kerstbrunch BOX voor 2 per heeft verdiend dit jaar.

Spelregels

  • U nomineert een persoon of personen door onder onze sociale berichten de naam of namen van deze personen te plaatsen met daarbij een korte uitleg waarom deze persoon de kerst box verdient dit jaar. 
  • Nomineren kan tot woensdag 23 december 23.55 uur onder het bericht op facebook of Instagram
  • We maken op donderdag 24 december voor 10.00 uur de winnaar bekend en contacten dan degene die de winnaar heeft opgegeven. U kunt dan kiezen of u het gewonnen pakket 1ste of 2de kerstdag komt ophalen zodat u dit aan uw genomineerde(n) zelf kan overhandigen.

Bekijk ook onze andere acties in december op www.hetwapenvangalder.nl/december-acties    

Op deze pagina vind u ook alle informatie wat u allemaal aan kan treffen in het KERSTBRUNCH BOX