Het Wapen van Galder, het bourgondisch hart van baronie Breda
Het bourgondisch hart van baronie Breda
Onze Grootste <br /><em>Zaal Breda</em>.

Onze Grootste 
Zaal Breda.

Heeft u een groot evenement of feest. Dan is onze zaal Breda de ideale zaal voor u. Want we combineren al onze faciliteiten tot één grote ruimte. Informeer naar de mogelijkheden.

Heeft u een grote zaal nodig voor uw feest?

Onze zaal Breda is de grootste zaal die we hebben. We combineren namelijk al onze zalen tot een grote zaal / ruimte. Hierdoor is de maximale capaciteit +/-250 personen. De ruimte heeft 2 compleet ingerichte bars aan beide zijde van de ruimte. Tevens is het mogelijk om de achtertuin erbij te huren voor speciale gelegenheden. De zalen zijn in te richten naar uw wensen. 

Uw feest is in goede handen bij ons.

Geen enkele bruiloft, feest of vergadering is hetzelfde. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en ideeën zodat uw event de juiste invulling krijgt. Wij proberen creatief en daadkrachtig met u mee te denken hierin. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Onze zaal combineren met arrangementen.

We hebben vaste arrangementen die in combinatie met een zaalhuur afgenomen kunnen worden. Van een vergader arrangement tot een all in Bruiloft. Maar natuurlijk ook buffetten en BBQ arrangementen. Bekijk via de link hieronder al onze mogelijkheden. 

Toch liever een andere zaal?

Heeft u toch een grotere of andere zaal nodig voor uw evenement. Bekijk dan al onze zalen en mogelijkheden door op de onderstaande link te drukken. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Parkeren en bereikbaarheid.

We beschikken over een grote eigen gratis parkeerterrein. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen om een parkeerplaats te zoeken maar parkeert u gewoon voor onze deur.  We liggen op slechts 8 min autorijden van Breda. Met onze horeca zaak liggen we tussen de snelwegen A16 en A58 (knoopunt Galder) en niet ver van de a27 waardoor we voor het rest van het land goed bereikbaar zijn. 

Het reserveren van onze zalen is momenteel onder voorbehoud wegens omstandigheden.

Wil jij ook<br /><em>Bourgondisch</em><br /><em>genieten?</em>

Wil jij ook
Bourgondisch
genieten?

Galderseweg 18, 4855 AH Galder (net onder Breda)