Zin in een feestje? Of ruimte nodig voor een vergadering, cursus, workshop etc? Neem eens een kijkje in onze zalen.

Op slechts 7 minuten rijden vanuit Breda Centrum met voldoende gratis parkeerruimte vind je onze zalen. Je kunt hier uiteraard je feest geven, denk aan een verjaardag, kinderfeestje, familiefeestje, jubileum, bruiloft etc. Maar onze zalen zijn ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een  vergadering, cursus/workshop, repetitieruimte voor je band etc. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden met ons te bespreken. Uiteraard kunnen we ook met je meedenken over het invullen van de dag/avond en er zo een onvergetelijke dag van maken!

Bereikbaarheid

Het Wapen van Galder is gelegen op 7 minuten vanaf het centrum van Breda. Er is bij ons ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Zo kunnen je gasten altijd voor de deur parkeren. Maar ook kun je bijvoorbeeld vanuit onze locatie starten met een leuke activiteit en daarna in onze zalen afsluiten met een hapje en een drankje.

Locatie

We hebben in de zaal een podium staan en er is licht en geluid aanwezig. Voor presentaties is er een beamer en scherm en microfoon aanwezig die ook gehuurd kunnen worden. De zal heeft een eigen ingang en je kunt in overleg met ons de zaal zelf aankleden/versieren of wij verzorgen dit helemaal voor je.

Aantal Personen.

De zaal is geschikt voor gezelschappen vanaf ongeveer 20 personen tot 250 personen. Het is afhankelijk van het gekozen arrangement, bijvoorbeeld een feest, vergadering, workshop etc. De zaal kan ook nog kleiner gemaakt worden door middel van de flexibele wand. In elke zaal bevindt zich een eigen bar.

Feestje?

Tot in de puntjes verzorgd…

“Wij denken graag met je mee. We kunnen je helpen met alle aspecten van het feest, workshop etc. Wil je alles uit handen geven? Geen probleem maar wil je juist veel zelf regelen dan kan dat ook.
We kunnen de zalen aankleden zoals je wilt, een thema feestje? Of wil je juist een diner met al je familie en vrienden? Alles is mogelijk bij ons. Maar ook als je een ruimte zoekt om te vergaderen met je bedrijf hebben wij diverse mogelijkheden.
We zijn goed bereikbaar, hebben voldoende parkeerplaats en de kinderen kunnen zich bij ons in de speeltuin vermaken.”